VICTORIE SENZAȚIONALĂ / Simona Halep a zdrobit-o pe Maria Sharapova!

VICTORIE SENZAȚIONALĂ / Simona Halep a zdrobit-o pe Maria Sharapova!

Simona a făcut un meci excelent și s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2 în turul trei de la Beijing în fața Mariei Sharapova. Jucătoarea noastră a dominat clar și a comis tot meciul doar 6 erori neforțate față de 39 ale rusoaicei.
Vom reveni cu amănunte.

Mai jos, desfășurarea partidei:

FINAL Halep - Sharapova 6-2, 6-2

Set 2, 6-2 Halep incepe cu un rever castigator in lung de linie. Nimic de facut din partea Mariei Sharapova. Se face 30-0 dupa un forehand castigator in diagonala. Rusoaica recupereaza un punct dupa o urcare la fileu. Serviciu as la 170 km/h si sunt doua mingi de meci pentru Halep!

Set 2, 5-2 Halep are minge de 5-2 pe care Sharapova o anuleaza cu un rever castigator in diagonala terenului. Se ajunge din nou la minge de break, Sharapova incearca aceeasi lovitura, insa de aceasta data mingea iese afara.

Set 2, 4-2 Serveste foarte bine Halep, o ajuta si Sharapova cu erorile nefortate comise si jucatoarea noastra pune un nou game alb pe tabela.

Set 2, 3-2 Game adjudecat de Sharapova, insa Halep pastreaza un break in fata.

Set 2, 3-1 Halep se apara formidabil, o obliga pe Sharapova in permanenta la o minge in plus si greseala nu intarzie sa apara.

Set 2, 2-1 Reverul rusoaicei se opreste in plasa fileului si Halep trece in fata cu break.
 
Set 2, 1-1 Halep raspunde cu un game la zero, al doilea in acest meci, si cu primul ei serviciu as.

Set 2, 0-1 Primul as al meciului este reusit de Sharapova la 30-30 in acest game inaugural al setului secund. Halep ajunge la minge de break, pe care insa o rateaza cu un retur trimis in afara terenului. In cele din urma Sharapova salveaza game-ul si trece in premiera la conducere.

12:15 Incepe setul secund cu Sharapova la serviciu.

Set 1, 6-2 Halep isi adjudeca primul set dupa o evolutie solida. Raportul erorilor nefortate a fost de 20-1 in defavoarea Mariei Sharapova.

Set 1, 5-2 Pentru prima data in acest meci Sharapova isi castiga serviciul, dar chiar si in acest game Halep a obtligat-o pe rusoaica la o minge in plus.

Set 1, 5-1 Sharapova loveste puternic cu forehand-ul si o inghesuie pe Halep in spatele liniei terenului (0-30). Halep egaleaza, apoi urca la fileu si castiga al treilea punct la rand pentru minge de 5-1. Halep serveste cu 172 km/h si pune inca un game pe tabela avand prima sansa la castigarea setului.

Set 1, 4-1 Sharapova intrerupe o serie de sapte puncte la rand obtinute de Halep. Rusoaica ajunge la 15 erori nefortate si ii ofera Simonei alte doua sanse de break. Returul face diferenta, break Halep!

Set 1, 3-1 Halep se duce rapid la 40-0 si castiga la zero primul sau game de serviciu in acest meci.

Set 1, 2-1 Sharapova anuleaza cu un forehand castigator o minge de break a Simonei. Sharapova comite dubla greseala si Halep are o noua sansa de break. Rusoaica trimite afara cu banda fileului. Al doilea break consecutiv reusit de Halep.

Set 1, 1-1 Sharapova egaleaza rapid cu rebreak.

Set 1, 1-0 Break pentru Halep in debutul meciului.

11:40 A inceput meciul cu Sharapova la serviciu.

Toate cele sapte intalniri de pana acum au fost castigate de Sharapova.

Halep poate ajunge numarul unu mondial daca se impune la China Open in aceasta saptamana sau daca pierde in finala la orice jucatoare mai putin Elina Svitolina.

Sharapova este numarul 104 mondial si joaca la Beijing cu o invitatie primita de la organizatori.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina