Victorie spectaculoasă pentru Petrolul Ploieşti în Superligă, 4-3 cu FC U Craiova, pe teren propriu

Victorie spectaculoasă pentru Petrolul Ploieşti în Superligă, 4-3 cu FC U Craiova, pe teren propriu

Petrolul Ploieşti a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 4-3 (2-1), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 6-a a Superligii de fotbal, relatează Agerpres.

Petrolul a reușit a treia sa victorie consecutivă FOTO Facebook

Petrolul a reuşit a treia sa victorie consecutivă, una spectaculoasă, prin golurile marcate de Christian Irobiso (4, 60), Jair (12) şi Alexandru Musi (75).Pentru FC U Craiova, care a pierdut pentru a doua oară în acest sezon cu 3-4 (după eşecul de acasă cu ''U'' Cluj), au punctat Benjamin van Durmen (35), Aurelian Chiţu (80) şi Juan Bauza (85 - penalty), după un fault comis de Gheorghe Grozav asupra lui Alexandru Blidar.

Petrolul a avut un gol anulat de VAR pentru henţ (Takayuki Seto, min. 63) şi o bară, prin Alexandru Musi (66). FC U Craiova a suferit a patra înfrângere în acest campionat.

FC Petrolul Ploieşti - FC U 1948 Craiova 4-3 (2-1), Stadion ''Ilie Oană'' - Ploieşti

Au marcat: Christian Irobiso (4, 60), Jair da Silva Tavares (12), Alexandru Musi (75), respectiv Benjamin van Durmen (35), Aurelian Chiţu (80), Juan Bauza (85 - penalty).Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); al patrulea oficial: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)

Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti)

Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF

Petrolul Ploiești a învins campioana într-un meci dramatic în Superliga

Pe 6 august 2023, Petrolul Ploieşti a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 3-2 (0-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.

Petrolul a avut 2-0, prin golurile marcate de brazilianul Jair (48) şi de Gheorghe Grozav (68), cu un şut de la distanţă, dar Farul a reuşit egalarea, graţie golurilor semnate de brazilianul Mateus Santos (73) şi de Nicolae Carnat (90), care a deviat inspirat şutul lui Tudor Băluţă, scrie Agerpres.

Nigerianul Christian Irobiso (90+3) a marcat golul victoriei ploieştenilor. Petrolul a obţinut prima victorie din acest sezon.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?