VIDEO Lux și opulență la nunta lui Burci cu fosta țiitoare a lui Mazăre...

VIDEO Lux și opulență la nunta lui Burci cu fosta țiitoare a lui Mazăre...

Lux și opulență la nunta lui Burci cu fosta țiitoare a lui Mazăre...

Omul de afaceri Cristian Burci (57 de ani) și iubita sa, Elena Voinea (33 de ani) s-au căsătorit sâmbătă în Emiratele Arabe Unite, într-un luxos hotel din Abu Dhabi. Surse g4media.ro susțin că la ceremonie au fost invitați mai mulți oameni de afaceri, patroni de media și politicieni, o parte având în prezent sau în trecut probleme penale. Naș este Dumitru Nicolae ”Niro” care a executat 11 de luni de închisoare, în perioada 2016-2017, pentru trafic de influență. Burci însuși este în vizorul procurorilor, fiind trimis în judecată de DNA și având calitatea de suspect într-un dosar al DIICOT.

La nuntă au cântat Andra, manelistul Adrian Copilu Minune și Loredana Groza.

Distracție la maximum ...

Mirii sunt în centrul atenției.

Loredana încinge atmosfera.

Andra și Adrian Minune imortalizează emoțiile frumoase...

Oaspeții trăiesc clipe de neuitat...

Actorul și prezentatorul TV Virgil Ianțu dansează cu fiica lui Jasmine.

Imaginile postate pe site-ul RealitateadinMoldova.md arată că printre petrecăreți s-au numărat omul de afaceri Cristi Borcea, care a stat peste 5 ani în închisoare după ce a fost condamnat definitiv de două ori, în dosarul transferurilor fictive de la Dinamo și dosarul plajelor retrocedate ilegal din Mamaia.

În imagini apare și politicianul Nicu Bănicioiu (Pro România), trimis în judecată de DNA în decembrie 2021. Este este acuzat că ar fi promis unor oameni de afaceri că intervine pentru numirea sau păstrarea în funcție a managerilor de spital. DNA susține că Bănicioiu ar fi luat mită aproape 4 milioane de lei.

Și afaceristul Gruia Stoica apare în imaginile postate pe portalul din Moldova. În februarie 2016, Gruia Stoica a fost condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de 3 ani, pentru trafic de influență. Gruia Stoica a fost găsit vinovat că a dat o mită de 3 milioane de euro ca să obțină un contract pentru compania sa feroviară, GFR.

Imagini de la nuntă a postat pe contul său de Instagram și Renato Usatîi, un controversat politician din Republica Moldova. Usatîi a fost urmărit penal în mai multe dosare de corupție din Moldova, iar anul trecut a demisionat din poziția de primar al orașului Bălți.

SURSA: RealitateadinMoldova.md


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale