VIDEO Un deputat din Argentina a început să-i sugă sfârcurile soției în timpul sesiunii online a parlamentului

VIDEO Un deputat din Argentina a început să-i sugă sfârcurile soției în timpul sesiunii online a parlamentului

Un deputat argentinian a fost suspendat joi pentru că, în timpul unei sesiuni parlamentare prin videoconferinţă, a apărut într-o postură indecentă alături de soţia sa, în condiţiile în care videoclipul cu respectiva scenă a avut mare succes pe reţelele de social media, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Pe ecranul uriaş instalat în parlament, în cursul acestor şedinţe unde doar o parte dintre deputaţi sunt prezenţi fizic şi în timp ce unul dintre ei lua cuvântul, o femeie a apărut într-o secţiune a ecranului alături de deputatul Juan Emilio Ameri. Deputatul din provincia Salta (nord-est), care în acel moment era în plină şedinţă, a început să-i umble soţiei pe sub tricou şi să o sărute.

Sesiunea parlamentară a fost mai întâi întreruptă, apoi suspendată, de către preşedintele parlamentului Sergio Massa.

‘De-a lungul acestor luni de telemuncă am trăit diferite situaţii: un deputat a adormit, un altul s-a ascuns, dar astăzi am trăit o situaţie care depăşeşte regulile bunei cuviinţe a acestei instituţii’, a declarat Massa.

Confuz, Ameri a încercat să-şi ceară scuze, explicând că el credea că nu era conectat în acel moment.

Intervievat de canalul informativ argentinian Todo noticias, deputatul – membru al coaliţiei guvernamentale Frente de Todos al preşedintelui de centru-stânga Alberto Fernandez – a spus că nu intenţionează să-şi depună mandatul.

‘Voi aştepta să decidă colegii mei în comisie şi apoi voi vedea’, a spus el, scuzându-se din nou pentru ‘regretabilul accident’ din cauza unei conexiuni de internet defecte. ‘Semnalul a revenit şi s-a reconectat automat, aşa cum se întâmplă de obicei’, a spus el. ‘Nu ar fi trebuit să se întâmple şi mi s-a întâmplat tocmai mie’, şi-a exprimat el din nou regretul.

Imaginile au fost vizualizate de sute de mii de ori în ţară, fiind deseori însoţite de comentarii acerbe.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa