VIDEO A ieșit șobolanul din gaură! Ascultați-l pe Dement! Și el și Fiola consumă aceleași ciuperci!

A ieșit șobolanul din gaură! Ascultați-l pe Dement! Și el și Fiola consumă aceleași ciuperci! Dragnea apelează la teoria conspirației pentru a explica pierderea majorității la Cameră: Acuză implicarea președintelui Iohannis și a DNA-ului în încercarea de revocare a sa!

Liviu Dragnea a apelat miercuri la teoria conspirației pentru a încerca să explice pierderea de către PSD a majorității în Camera Deputaților, acuzând un plan pus la punct de președintele Klaus Iohannis, DNA, Marian Neacșu și Raluca Turcan pentru încercarea de revocare a sa de la șefia Camerei.

 ”Nu se întâmplă nimic fără Klaus Iohannis”, a susținut Dragnea în fața jurnaliștilor pe holurile Palatului Parlamentului.

Declarații Dragnea:

„Nu e prima dată când astăzi am văzut încă o încercare disperată de a lua cu japca o instituție. Așa încearcă și cu Guvernul și cu Parlamentul și cu România. Ăsta e stilul lui Iohannis. Aceste instituții îl deranjează. Nu se întâmpla nimic fără coordonarea lui. De câteva săptămâni bune o parte dintre liberali se tot lăudau că îl au în spate le Iohannis care împinge lucrurile și să se mobilizeze să dea jos Guvernul. Ce am auzit astăzi de la Iordache, un deputat PNL i-a propus să se ridice de pe scaun, că îl are la telefon pe președintele Iohannis și că îl roagă să vorbească cu acesta, promițându-i că în schimbul revocării o să-l pună pe el președintele PSD.”, a declarat Dragnea.

"Așa au vrut să ia cu japca și Guvernul, acum vor să ia cu japca și Parlamentul României, forțând legea. Și vor să ia cu japca și România. Este stilul lui Iohannis. Așa cum a luat cu japca și casele din Sibiu, așa vrea să ia cu japca și România", a fost reacția lui Liviu Dragnea după scandalul din Camera Deputaților.

"Ăsta e președintele nostru - Iohannis zapciul", a continuat Dragnea atacul la adresa președintelui.

”O coincidență în care nu crede nimeni, doamna Carmen Mihălcescu a fost chemată la DNA. Sper să fie ca martor sau cine știe. Era unul dintre vicepreședinți. La doi li se făcuseră cereri de revocare. Domnul Pirtea, de la PNL, profesor care l-a luat pe domnul Coldea la Timișoara, era în plan să conducă lucrările. Aseară l-am împuternicit pe domnul Iordache să conducă lucrările. Nu am fost în sală pentru a-i lăsa să se desfășoare.

Da, știam de plan, e un plan făcut de Marian Neacșu cu doamna Raluca Turcan. Spuneau că e un plan de Oscar, nu are nicio legătură cu legea și  legea trebuie respectată.”, a spus Dragnea.

Întrebat despre deputații plecați din PSD și înscriși în partidul lui Ponta, liderul social-democrat a comentat: ”E bine să i se alăture lui Ponta, e un mare bărbat politic, stă după fustele Ralucăi Turcan”.

În ceea ce privește proiectul UDMR privind autonomia, Dragnea a spus: ”Nu îl susțin, în primul rând e neconstituțional. UDMR nu condiționează susținerea de acest proiect. Da, contăm pe susținerea UDMR în Parlament”.

Nu în ultimul timp, liderul PSD i-a ironizat pe jurnaliști când aceștia l-au întrebat despre ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea: ”Nici eu nu am pe masă nici o OUG de amnistie și grațiere”, a spus el, parafrazând-o pe Viorica Dăncilă, care spunea săptămâna trecută că nu știe de un astfel de act normativ.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

2 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

3 Predoiu a dat-o afară pe marmota plină de nuri. Uitați-vă și voi cum scrie! Cum dracului o fi ajuns asta în pr…

4 „Du-te dracului, Erdogan!” / Conflictul dintre Turcia și Grecia ia foc după ce un ziar grecesc l-a înjurat în tu…

5 Judecați voi... Acesta este anunțul candidatei PSD la Primăria Capitalei României...