VIDEO „A început faza a doua”/Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse

VIDEO „A început faza a doua”/Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse

Luptătorii „Corpului Voluntarilor Ruși” (RDK) au penetrat din nou granița dinspre Ucraina și luptă cu Forțele Armate ale Federației Ruse, au anunțat joi, 1 iunie, de reprezentanții rebelilor.

"A început a doua fază promisă de comandantul RDK! Armata lui Putin lovește din nou, deși de data aceasta nu este vorba de orașe pașnice ucrainene, ci de sate rusești!" – a spus în mesajul voluntarilor.

Potrivit comandantului RDK Denis Nikitin, luptătorii se află deja în apropierea orașului Șebekino din regiunea Belgorod din Rusia. Voluntarii nu pot asigura evacuarea civililor, întrucât armata regulată a Federației Ruse bombardează zonele populate.

Luptători ai "Corpului Voluntarului Rus" luptă din nou pe teritoriul Federației Ruse. Foarte curând vor ocupa periferia orașului Șebekino. Din păcate, nu putem asigura evacuarea civililor din zonele de frontieră, deoarece armata rusă bombardează aceste zone și astfel îngreunând evacuarea, a spus Nikitin.

Potrivit mass-mediei ruse, voluntarii ar fi luptat cu polițiștii de frontieră și cu forțele armate ruse pe tancuri. Anterior, luptătorii Legiunii „Libertatea Rusiei” au raportat că această operațiune a fost începutul eliberării Rusiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

2 Andreea Esca dispare un timp de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare

3 Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat / Cere despăgubiri de câteva milioane de dolari

4 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

5 VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic