VIDEO „A început faza a doua”/Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse

VIDEO „A început faza a doua”/Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse

Luptătorii „Corpului Voluntarilor Ruși” (RDK) au penetrat din nou granița dinspre Ucraina și luptă cu Forțele Armate ale Federației Ruse, au anunțat joi, 1 iunie, de reprezentanții rebelilor.

"A început a doua fază promisă de comandantul RDK! Armata lui Putin lovește din nou, deși de data aceasta nu este vorba de orașe pașnice ucrainene, ci de sate rusești!" – a spus în mesajul voluntarilor.

Potrivit comandantului RDK Denis Nikitin, luptătorii se află deja în apropierea orașului Șebekino din regiunea Belgorod din Rusia. Voluntarii nu pot asigura evacuarea civililor, întrucât armata regulată a Federației Ruse bombardează zonele populate.

Luptători ai "Corpului Voluntarului Rus" luptă din nou pe teritoriul Federației Ruse. Foarte curând vor ocupa periferia orașului Șebekino. Din păcate, nu putem asigura evacuarea civililor din zonele de frontieră, deoarece armata rusă bombardează aceste zone și astfel îngreunând evacuarea, a spus Nikitin.

Potrivit mass-mediei ruse, voluntarii ar fi luptat cu polițiștii de frontieră și cu forțele armate ruse pe tancuri. Anterior, luptătorii Legiunii „Libertatea Rusiei” au raportat că această operațiune a fost începutul eliberării Rusiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…