VIDEO Abuz incalificabil! Vela, dă-ți demisia, imbecilule! Priviți, Dide a fost ridicat de pe trotuar și încătușat!

VIDEO Abuz incalificabil! Vela, dă-ți demisia, imbecilule! Priviți, Dide a fost ridicat de pe trotuar și încătușat!

Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatari rezist, a fost ridicat în seara zilei de duminică, de pe stradă, şi dus la Poliţie. Potrivit prietenei lui care îl însoţea, Dide nu făcuse efectiv nimic ci a fost săltat pur şi simplu.

Mai exact, Evelina Morar a relatat, pentru Epoch Times, că la scurt timp după ce a ieşit din maşină, Dide a fost înconjurat de "civili", poliţişti şi jandarmi, care l-au luat încătuşat, urcat în maşina de poliţie şi dus la Secţia 3 de Poliţie. Anterior, autoturismul în care se aflau Evelina Morar şi Dide ar fi fost urmărit de forţe de ordine.

Din informaţiile furnizate de Evelina Morar, cei doi se pregăteau să intre într-un apartament închiriat, de unde intenţionau să facă o proiecţie laser pe sediul MAI. Mai exact, cei doi voiau să proiecteze #Rezist.

Incidentul, dacă i se poate spune aşa, are loc la două zile după ce Dide a fost încătuşat, dus la secţie şi amendat imediat după ce a proiectat pe clădirea MAI două mesaje considerate "ofensatoare" la adresa lui Vela şi Arafat. La momentul respectiv, alte două persoane au fost luate la secţie şi amendate, iar poliţiştii au vrut să îi percheziţioneze maşina Evelinei Morar. Aceasta a refuzat să le permită să facă acest lucru fără mandat.

Contactată de Epoch Times, Poliţia Capitalei susţine că Dide a încercat să fugă de forţele de ordine care i-ar fi cerut să se legitimeze:

"La data de 17.05.2020, in jurul orei 20.45, poliţişti din cadrul Secţiei 3, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în dispozitivul curent, ocazionat de activităţile desfăşurate în zonă, au observat, pe strada Ion Câmpineanu, un bărbat care, după ce a coborât dintr-un autoturism, având asupra sa mai multe obiecte voluminoase, la vederea poliţiştilor a fugit, intrând intr-o scara de bloc. Poliţiştii l-au somat să se oprească şi să se legitimeze, însă acesta a refuzat, fiind condus la sediul subunităţii de poliţie.Având în vedere faptul că a refuzat să îşi decline identitatea a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 lei, conform art.2, pct. 31 din Legea 61/1991. Asupra sa au fost găsite mai multe bunuri, care i-au fost restituite întrucât nu s-a constatat ca ar proveni din săvârşirea unor infracţiuni." susţine Poliţia.

Poziţia lui Cristian Mihai Dide

Eliberat acum câteva minute din Secţia de Poliţie, Dide se declară revoltat şi anunţă că va face plângere penală.

"Este adevărat că am fugit, dar nu era o persoană în uniformă ci cineva în civil care mi-a strigat "stai puţin", eu am fugit într-adevăr, am intrat în scara de bloc, am încerat să încui uşa după mine, nu am reuşit, după care persoana în civil m-a prins, a spus că este de la Poliţie, şi-a căutat actele, nu le-a găsit, între timp între scară au intrat mai mulţi polţişti în civil, o poliţistă în civil avea o cameră de luat vederi, au venit şi doi jandarmi, m-au scos din scara blocului, m-au încătuşat şi m-au dus la Poliţie. Nici o secundă nu mi-au spus ce am făcut şi nu mi-au cerut să mă legitimez. Mi-au pus cătuşele şi m-au dus în maşină. Voi contesta amenda şi voi face plângere penală pentru poliţie politică.", a declarat protestatarul pentru Epoch Times.

-----

De ăștia nu se atinge nimeni!

Prostituații proruși s-au mutat în Piața Constituției/PSD dă semnale că îi va apăra la nevoie. Webcam Casa Poporului

A doua seară la rând în care câteva zeci sau sute de persoane s-au adunat în Piața Constituției, în parcare, cu mașinile, în condițiile în care starea de urgență și restricțiile de mobilitate au expirat, dar e în vigoare starea de alertă pe fondul pandemiei de coronavirus. În imaginile prezentate de posturile de televiziune se văd atât persoane care stau la distanță unii de ceilalți, dar și grupuri care nu par a respecta regulile de distanțare socială.

Echipaje de poliție sunt la fața locului, mai multe mașini patrulând printre vehiculele parcate, dar nu par a putea lua vreo decizie. Situația este asemănătoare cu cea de sâmbătă seara, moment când la fel foarte multe persoane s-au adunat în Piața Constituției.
 
Imbecilul care este purtător de cuvânt al PSD, în linie cu trepanații din Piață: „Masca este căluș la gura”.

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat duminica, in conferinta de presa a partidului, ca masca de protectie reprezinta un „calus la gura”.

 „O sa-mi dau masca jos, suntem suficient de departe unii de altii, este foarte greu sa vorbim cu calus la gura, cum ar vrea unii altii”, a declarat Romascanu in debutul conferintei de presa, dandu-si jos masca.

 In legea privind starea de alerta, votata chiar de PSD saptamana trecuta in Parlament, se prevede ca purtarea mastii este obligatorie in spatiile publice inchise.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…

5 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui