VIDEO Accidentul cumplit în care au murit un cunoscut kinetoterapeut împreună cu fiica sa

VIDEO Accidentul cumplit în care au murit un cunoscut kinetoterapeut împreună cu fiica sa

Potrivit publicației locale buzoienii.ro , un autoturism Opel a intrat pe contrasens și a izbit din plin mașina celor doi focșăneni.

Mihail Costachi, un cunoscut kinetoterapeut din Focşani, dar şi una dintre fiicele sale, Andreea Costachi, au murit împreună, după teribilul accident produs, miercuri, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău.

Mihail Costachi era cunoscut în Focşani ca unul dintre cei mai experimentaţi maseuri şi în momentul tragediei îşi conducea fiica la aeroport, care urma să se întoarcă în Marea Britanie. Aceștia petrecuseră împreună Crăciunul și Revelionul.

În urma accidentului, cei doi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, acolo unde, după câteva ore, s-au stins din viaţă. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Ce spune primarul din Focșani

Mare tragedie în Focşani: Mihail Costachi, un om deosebit şi un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viaţă în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe centura aceluiaşi municipiu! Din păcate, în accident, a decedat şi una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist şi minunat, cu un mare caracter şi cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre îngeri, domnule Mihail! Probabil Dumnezeu avea nevoie de un om care ştie să aline suferinţele oamenilor”, a scris primarul Cristi Misăilă pe pagina de socializare.

Localnicii au transmis zeci de mesaje de condoleanţe familiei îndurerate.

Dumnezeu sa-i odihnească în pace! Un om deosebit, un profesionist desăvârşit, mare pierdere pentru comunitate! Condoleanţe familiei!”;

Condoleanţe familiei. Un om pe care nu îl vom uita niciodată, avea mereu o vorbă bună pentru fiecare, nu e drept. Dumnezeu să îi odihnească în pace! O mare tragedie”, au transmis oamenii.

Accidentul rutier a avut loc, miercuri, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. Două persoane au fost grav rănite şi patru maşini au fost distruse în urma acestui eveniment.

În coliziune au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară, conduse către Râmnicu Sărat, de şoferi în vârstă de 49, 25 şi 20 de ani, din Craiova, Bucureşti, respectiv Giurgiu şi un autoturism care circula din sens opus.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro