VIDEO Această înregistrare a scăpat de cenzura Chinei! Asistenta spune realitatea despre numărul celor infectați cu virusul ucigaș!

VIDEO Această înregistrare a scăpat de cenzura Chinei! Asistenta spune realitatea despre numărul celor infectați cu virusul ucigaș!

Această înregistrare a scăpat de cenzura Chinei! Asistenta spune realitatea despre numărul celor infectați cu virusul ucigaș!

O asistenta medicala din China (purtand un costum de protectie si o masca de fata), care spune ca-i trateaza pe bolnavii infectati cu coronavirus din Wuhan,  sustine intr-o inregistrare video virala ca autoritatile din China ascund adevarata amploare a efectelor virusului. Ea sustine ca au fost infectati peste 90.000 de oameni, informeaza New York Post.

Inregistrarea, postata pe YouTube, a fost vizionata de peste 2 milioane de oameni. Autoritatile sustin ca numarul celor infectati este de doar 1.975 de oameni.

„Sunt in zona in care a inceput coronavirusul. Sunt aici pentru a spune adevarul. In acest moment, in provincia Hubei, inclusiv zona Wuhan din China, 90.000 de persoane au fost infectate de coronavirus”, afirma asistenta in inregistrare.

Asistenta le-a cerut oamenilor sa nu-si paraseasca locuintele si sa solicite asistenta medicala daca apar simptome.

Spusele asistentei au fost preluate de numeroase publicatii occidentale, printre care si Daily Mail, care are milioane de cititori zilnic. Peste 220.000 de oameni au distribuit pe retelele sociale stirea.

Presedintele chinez Xi Jinping, a afirmat ca tara se confrunta cu o situatie grava. El a organizat o intalnire a biroului politic, privind masurile de combatere a focarului. Informatia a fost publicata sambata de televiziunea de stat. Tara se confrunta cu o „situatie grava” in care coronavirusul „isi accelereaza raspandirea”, a spus Xi.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS