VIDEO Această înregistrare a scăpat de cenzura Chinei! Asistenta spune realitatea despre numărul celor infectați cu virusul ucigaș!

VIDEO Această înregistrare a scăpat de cenzura Chinei! Asistenta spune realitatea despre numărul celor infectați cu virusul ucigaș!

Această înregistrare a scăpat de cenzura Chinei! Asistenta spune realitatea despre numărul celor infectați cu virusul ucigaș!

O asistenta medicala din China (purtand un costum de protectie si o masca de fata), care spune ca-i trateaza pe bolnavii infectati cu coronavirus din Wuhan,  sustine intr-o inregistrare video virala ca autoritatile din China ascund adevarata amploare a efectelor virusului. Ea sustine ca au fost infectati peste 90.000 de oameni, informeaza  New York Post .

Inregistrarea, postata pe YouTube, a fost vizionata de peste 2 milioane de oameni. Autoritatile sustin ca numarul celor infectati este de doar 1.975 de oameni.

„Sunt in zona in care a inceput coronavirusul. Sunt aici pentru a spune adevarul. In acest moment, in provincia Hubei, inclusiv zona Wuhan din China, 90.000 de persoane au fost infectate de coronavirus”, afirma asistenta in inregistrare.

Asistenta le-a cerut oamenilor sa nu-si paraseasca locuintele si sa solicite asistenta medicala daca apar simptome.

Spusele asistentei au fost preluate de numeroase publicatii occidentale, printre care si  Daily Mail , care are milioane de cititori zilnic. Peste 220.000 de oameni au distribuit pe retelele sociale stirea.

Presedintele chinez Xi Jinping, a afirmat ca tara se confrunta cu o situatie grava. El a organizat o intalnire a biroului politic, privind masurile de combatere a focarului. Informatia a fost publicata sambata de televiziunea de stat. Tara se confrunta cu o „situatie grava” in care coronavirusul „isi accelereaza raspandirea”, a spus Xi.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”