VIDEO Acest DEMENT trebuie internat la balamuc! Ascultați ce-a putut să ELUCUBREZE la Târgoviște!

VIDEO Acest DEMENT trebuie internat la balamuc! Ascultați ce-a putut să ELUCUBREZE la Târgoviște!

Acest DEMENT trebuie internat la balamuc! Ascultați ce-a putut să ELUCUBREZE la Târgoviște! Dragnea a susținut vineri, în Dâmbovița, un discurs cu puternic accent naționalist, acuzând opoziția că vrea să taie salariile și să desființeze proprietatea privată pentru ca românii să ajungă „sclavi” în țara lor - „acest mic colț de lume pe care ni l-a dat Dumnezeu”.

„Leneșul ăla de la Cotroceni, când se mai trezește, se întrebă ce rău pot să mai fac azi?”, a spus Dragnea, la o conferință a PSD, după care, pornind de la controversatele declarații ale Oanei Bogdan, a trecut la atacarea USR, care vrea „să se desființeze proprietatea privată”.

„Nu sunt glume, să nu credeți că vorbesc ca să se afle în treabă. Ei spun ce vor face dacă vor prelua România”, a continuat șeful PSD, potrivit căruia opoziția vrea ca românii „să nu mai aibă terenuri, case”.

„Să fim ce? Eventual chiriași în propria țară, poate și sclavi. Muncitori pe plantație pentru cine? Pentru alții. Luați în serios lucrurile astea”, le-a spus Dragnea psd-iștilor.

Opoziția vrea de asemenea „să anuleze și legea pensiilor, salarizării” ca să „readucă România acolo de unde am preluat-o noi”, respectiv „o țară pregătită de Cioloș să se ducă din ce în ce mai jos” ca „să fie făcută cadou”, crede Dragnea.

Și pentru ca „să nu mai existe în România un lider politic nebun, iresponsabil, să-și riște libertatea și să spună, nu, nu suntem de acord să vă dăm resursele noastre pe degeaba, avem și noi dreptul la acest mic colț de lume pe care ni l-a dat Dumnezeu”, a continuat Liviu Dragnea, vorbind despre el însuși.

Acesta s-a întrebat și de ce românii care au plecat să lucreze în Europa „nu găsesc salarii mai mari aici, în zona privată”, pentru a oferi și răspunsul: „Pentru că Boc și Băsescu și toată camarila PDL-istă vopsită PNL-istă acum a tăiat și desființat legea dialogului social, pentru ca românii să nu își mai poată cere drepturile”.

Dragnea, atac DEMENT la mișcarea #șîeu: Totul este circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă

 Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat dur pe inițiatorul mișcării #șîeu, omul de afaceri Ștefan Mandachi, afirmând că ar fi ”circari conduși de leneși”, sugerând că președintele Klaus Iohanis ar fi în spatele acțiunii de protest. ”Niște șmecheri, care vezi doamne fac ei un metru de autostradă, la ora 12 au început lucrul de autostradă în Moldova, real. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România”, mai spus liderul PSD.

Dragnea a mai declarat că omul de afaceri Ștefan Mandachi, care spune că a cheltuit 100 de mii de euro ”pentru acest circ”, ”putea sa-i dea la o casă de copii sau să-i doneze undeva.”

”Ce căuta spre București? Totul este circ. Rămâne la forța noastră să spunem românilor adevărul. Nu vă cer să mințiți, să manipulați, ci să fiți aceiași români curajoși. Să spuneți oamenilor ce se întâmplă, altfel îi lăsați pe acesști circari conduși de leneși, nu mai știu cum să-i spun lui Iohannis, ca să nu se supere, dar și ca să te superi trebuie efort…”, a mai declarat Dragnea.

Context. Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00, potrivit News.ro. Protestul, inițiat de un am de afaceri suceavean, s-a întins rapid în toată țara, exprimând exasperarea românilor față de lipsa cronică a investițiilor în infrastructură.

Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Protestul ”România vrea autostrăzi”, pe care omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi l-a iniţiat la începutul lunii martie, a adunat zeci de adepţi din întreaga ţară, nu doar din Moldova.

Firme din toate domeniile, care au mii de angajaţi, au anunţat că vineri, 15 martie, la ora 15.00, pentru 15 minute întrerup activitatea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...