VIDEO Acest huligan în uniformă l-a agresat ieri în sala de judecată pe Mălin Bot și și-a bătut joc de handicapul lui Marian Moroșanu!

VIDEO Acest huligan în uniformă l-a agresat ieri în sala de judecată pe Mălin Bot și și-a bătut joc de handicapul lui Marian Moroșanu!

Acest huligan în uniformă l-a agresat ieri în sala de judecată pe Mălin Bot și și-a bătut joc de handicapul lui Marian Moroșanu! Este plutonierul Cladoveanu Ionuț Daniel și în orice țară europeană era deferit instanțelor militare.

Jurnalistul Malin Bot a fost agresat de un jandarm chiar in sediul Judecatoriei Sectorului 1. Malin Bot spune ca a fost injurat si lovit cu pumnul in gat.

„Sunt la Judecatoria Sectorului 1 unde are loc un proces foarte interesant cu 12 tineri trimisi in judecata cu acuzatii de agresiune importiva jandarmilor in 10 august. Un jandarm in civil imi face poza fara sa realizeze ca are blitul deschis. Ii atrag atentia ca nu are voie sa faca poze in instanta si e pus de un jandarm in uniforma sa stearga poza.

 
Dupa doua minute vine la mine acelasi jandarm in civil si ma injura de mama si ma ameninta ca ma aranjaza el, apoi ma agreseaza pe holul instantei, sub privirile tuturor celor prezenti”, a relatat Malin Bot pe Facebook.

Ulterior, intr-o inregistrare video, Malin Bot a oferit mai multe detalii.

„Se apropie de mine, imi spune ‘Pisatule’, Mortii ma-tii, sa vezi ce iti fac afara’ si ma loveste cu pumnul in gat”, a relatat jurnalistul.

„Jandarmul pozeaza in victima in procesul in care 12 tineri sunt acuzati de agresiune”, a completat Malin Bot.

Relatarea a fost confirmata de Marian Morosanu, unul dintre cei mai activi protestatari din Piata Victoriei.

„Jandarmul agresor a fost legitimat de Politie si apoi lasat sa plece. Ionut Cladoveanu e numele lui. Merg acum la IML pentru certificat medico-legal si apoi la Sectia 14 Politia Bucuresti pentru plangerea penala.

Tot pica ea Carmen Dan si merg toate slugile astea unde le este locul, adica acolo unde e si stapanul lor Dragnea”, a mai spus Malin Bot.

Jandarmul care l-a lovit pe Malin Bot si-a batut apoi joc de handicapul lui Marian Morosanu. Acesta are un defect de vorbire dupa ce a fost batut de mineri

Jandarmul Ionut Cladoveanu, care l-a agresat, marti, pe Malin Bot chiar in sediul Judecatoriei Sectorului 1, si-a batut apoi joc de defectul de vorbire al protestatarului Marian Morosanu. Acesta ii reprosa agresiunea la adresa lui Bot.

Morosanu l-a asteptat pe jandarm in fata Judecatoriei, pentru a-i spune ca este rusinos ce a facut. Jandarmul, care face parte din echipa „Dialog” a Jandarmeriei Romane, a gasit de cuviinta sa isi bata joc de handicapul lui Morosanu.

 „Acesta este agresorul care a dat in Malin de fata cu mine. Cum va permiteti sa fiti un golan? Ati lovit un om. Nu va esti rusine? Esti un golan”, i-a spus Morosanu.

„Vorbeste pe litere ca nu te inteleg. Vorbeste ca sa te inteleg”, a replicat jandarmul, batandu-si joc de defectul de vorbire al lui Morosanu.

Morosanu are acest defect de vorbire in urma batailor incasate de la mineri in iunie 1990.

Cine este Marian Morosanu „Ceausescu”

Marian Morosanu „Ceausescu” este insa unul dintre cei mai curajosi oameni care au iesit in strada, in decembrie 1989, pentru a alunga dictatura comunista.  Sorin Rosca Stanescu, acum sustinator al lui Dragnea, a spus ca Marian Morosanu a fost „primul tanar care a intrat in Comitetul Central, deschizand practic portile cladirii pentru alungarea lui Ceausescu”.

Morosanu a fost activ si in timpul protestelor din Piata Universitatii din 1990. El a fost prins de minerii adusi de Ion Iliescu la Bucuresti si a fost batut atat de rau incat a ramas pana acum cu un defect de vorbire.

Morosanu a fost arestat dupa Mineriada din 13-15 iunie.

„Cand am intrat in greva foamei la Jilava, mi-au aratat acuzatiile si mandatul de arestare. Incadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei nationale. Pe spatele mandatului scria: ‘A nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social’. Ulterior, incadrarea a fost schimbata in infractiune de ultraj, de distrugere si de patrundere frauduloasa intr-o institutie publica. Ulterior am fost judecat in stare de libertate si condamnat la 1 an si 8 luni de inchisoare cu suspendare”, spunea Morosanu pentru Ziarul Ring.

Marian Morosanu are acum varsta de 50 de ani si este in continuare foarte activ, participand la numeroase proteste impotriva PSD.





Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...