VIDEO Acest pesedist IMEBECIL a fost huiduit de bârlădeni după ce a spus că vrea ca peste o sută de ani România să fie condusă de un etnic român, și nu unul german

VIDEO Acest pesedist IMEBECIL a fost huiduit de bârlădeni după ce a spus că vrea ca peste o sută de ani România să fie condusă de un etnic român, și nu unul german

Pesedistul Adrian Solomon, huiduit de bârlădeni după ce a spus că vrea ca peste o sută de ani România să fie condusă de un etnic român, și nu unul german.

Deputatul PSD, Adrian Solomon, a fost huiduit sâmbătă la Bârlad, unde a susținut un discurs de Centenar, când a spus că ”îmi doresc un singur lucru: ca peste încă o sută de ani să dea Domnul ca poporul român să fie condus de un etnic român, și nu german, ca acum”.

Imediat ce Solomon a pronunțat aceste cuvinte, bârlădenii strânși în centrul orașului pentru manifestările festive de Centenar au început să fluiere și să huiduie copios. Solomon și-a încheiat imediat discursul, după cum arată imaginile transmise G4Media.ro de un cititor.

Solomon a devenit celebru în 2012, când l-a amenințat pe fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, că ar putea avea soarta lui Aldo Moro, premier italian asasinat în anii 80 de extremiștii de stânga.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi / 31 de deputați USR PLUS, inclusiv Dan Barna, s-au opus finanțării schitului românesc de la muntel…

2 Cartea Proastei, la fel ca ea: Plină de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri

3 ULTIMA ORĂ Noi reguli la schimbarea furnizorului de energie electrică / Consumatorii casnici vor trebui să comun…

4 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

5 ULTIMA ORĂ Detalii de culise / Începe „Operaţiunea renumărarea voturilor de la Sectorul 1”