VIDEO Acest urs a băut 69 de cutii de suc de portocale, cola și bere. Când a ajuns la apa minerală s-a oprit

VIDEO Acest urs a băut 69 de cutii de suc de portocale, cola și bere. Când a ajuns la apa minerală s-a oprit

O femeie din Earls Cove, provincia canadiană Columbia Britanică, a surprins de la balcon un urs care i-a spart mașina și a consumat diverse băuturi pe care le-a găsit în interior.

Sharon Rosel a povestit că, joi, a fost trezită de câinele său, în jurul orei 03:00. A ieșit pe balcon și a văzut ursul care bea diverse băuturi.

”A băut cantități mari de suc, bere și cola. Își folosea dinții pentru a deschide conservele, apoi le înghițea conținutul. A început cu suc de portocale, a trecut la cola și bere, s-a oprit când a ajuns la apă minerală”, a declarat femeia, potrivit Libertatea .

Ea a adăugat că, timp de o oră și jumătate, ursul a băut 69 din cele 72 de cutii pe care le-a găsit. Femeia a încercat să alunge ursul aruncând apă rece pe el, însă fără rezultat.

După ce a plecat, Sharon a făcut fotografii cu daunele provocate de urs: a spart haionul, a distrus interiorul de piele al mașinii, a rupt mânerul unui geam și a vărsat suc acidulat peste tot, ”inclusiv în interiorul schimbătorului de viteze”.

”A dat și de un pachet de prosoape de hârtie, dar nu s-a gândit să le folosească pentru a curăța mizeria”, a glumit femeia.

Ea a declarat că spreră că asigurările vor acoperi măcar o parte din daune.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...