VIDEO Acesta este momentul când baronul PSD Buzatu a primit sacoșa cu bani/„Sărut mâna! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie!”

VIDEO Acesta este momentul când baronul PSD Buzatu a primit sacoșa cu bani/„Sărut mâna! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie!”

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu a primit mandat de reținere pentru 30 de zile de la judecătorii Tribunalului Vaslui.

UPDATE:

Avocatul lui Dumitru Buizatu, Daniel Atasiei, a precizat la ieșirea din Tribunalul Vaslui că șeful Consiliului Județean Vaslui nu a dat nicio declarație în fața judecătorului, în cauză vorbind doar avocații și procurorii.

Știrea inițială:

Referatul cu propunere de arestare preventivă pe numele președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, arată detalii despre modul în care procurorii au instrumentat acest caz. Momentul primirii banilor de către liderul PSD fiind filmat de către autorități.

În momentul primirii genții cu 1,25 de milioane de lei, Buzatu îi transmite omului de afaceri Emil Savin ”sărut mâna, Emil! Încă o dată îți mulțumesc că eram pe drojdie”.

Oprit în trafic câteva minute mai târziu, Buzatu susține că geanta îi aparține, iar banii din interior reprezintă economiile sale. ”Această geantă și suma de bani din interior îmi aparține, sunt bani din economiile mele”, a spus liderul CJ Vaslui.

Ulterior, Buzatu le-a spus procurorilor că de fapt i-a cerut lui Savin un împrumut de 125 de mii de lei și este susprins să vadă acum că de fapt i-a dat 1,25 de milioane de lei, neștiind despre ce e vorba.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?