VIDEO Aceste cuvinte par acum un blestem! Kovesi: „Acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societății și umilirea cetățenilor români”./Nu aici am ajuns, oameni buni?

Aceste cuvinte par acum un blestem! Kovesi: „Acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societății și umilirea cetățenilor români”. Nu aici am ajuns, oameni buni? După un an?

Laura Codruța Kovesi pe 14 februarie 2018: "Asistăm în ultima perioadă la un festival disperat al inculpaților, un festival în care inculpați condamnați, în care inculpați trimiși în judecată spun neadevăruri, spun părți de adevăr", a subliniat procurorul șef Laura Codruța Kovesi, într-o conferință de presă maraton, de două ore, la sediul instituției.

"Acest atac nu este despre Kovesi, acest atac este despre procurorii care și-au făcut treaba în ultimii ani și acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societății și umilirea cetățenilor români", a declarat șefa DNA.

Declarațiile au fost făcute în contextul valului de atacuri inițiat de Propaganda PSD alimentată de fugarul Sebastian Ghiță la adresa DNA și a șefei DNA.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cu firmele pe butuci, profesoara de sex oral a PSD a ajuns să mănânce rahat din același blid cu Gâdea

2 Priviți ce investiție a făcut Rusia chiar în fața Guvernului...

3 Lăzăroiu / Când Antena 3 linşează un candidat înainte de alegeri, răsuflu uşurat

4 Nicușor Dan și ”panaramele”: Cum a inflamat candidatul anti-PSD campania electorală și la cine s-a referit

5 De citit! / O poveste adevărată cu tone de aur, miliarde de dolari, spălare de bani și șpăgi, Erdogan, Trump și …