VIDEO Aceste cuvinte par acum un blestem! Kovesi: „Acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societății și umilirea cetățenilor români”./Nu aici am ajuns, oameni buni?

Aceste cuvinte par acum un blestem! Kovesi: „Acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societății și umilirea cetățenilor români”. Nu aici am ajuns, oameni buni? După un an?

Laura Codruța Kovesi pe 14 februarie 2018: "Asistăm în ultima perioadă la un festival disperat al inculpaților, un festival în care inculpați condamnați, în care inculpați trimiși în judecată spun neadevăruri, spun părți de adevăr", a subliniat procurorul șef Laura Codruța Kovesi, într-o conferință de presă maraton, de două ore, la sediul instituției.

"Acest atac nu este despre Kovesi, acest atac este despre procurorii care și-au făcut treaba în ultimii ani și acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societății și umilirea cetățenilor români", a declarat șefa DNA.

Declarațiile au fost făcute în contextul valului de atacuri inițiat de Propaganda PSD alimentată de fugarul Sebastian Ghiță la adresa DNA și a șefei DNA.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

5 PNL a devansat Alianţa USR-PLUS în Bucureşti. PSD, spre prăpastie

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul