Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

VIDEO Aceste cuvinte par acum un blestem! Kovesi: „Acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societății și umilirea cetățenilor români”./Nu aici am ajuns, oameni buni?

Aceste cuvinte par acum un blestem! Kovesi: „Acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societății și umilirea cetățenilor români”. Nu aici am ajuns, oameni buni? După un an?

Laura Codruța Kovesi pe 14 februarie 2018: "Asistăm în ultima perioadă la un festival disperat al inculpaților, un festival în care inculpați condamnați, în care inculpați trimiși în judecată spun neadevăruri, spun părți de adevăr", a subliniat procurorul șef Laura Codruța Kovesi, într-o conferință de presă maraton, de două ore, la sediul instituției.

"Acest atac nu este despre Kovesi, acest atac este despre procurorii care și-au făcut treaba în ultimii ani și acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societății și umilirea cetățenilor români", a declarat șefa DNA.

Declarațiile au fost făcute în contextul valului de atacuri inițiat de Propaganda PSD alimentată de fugarul Sebastian Ghiță la adresa DNA și a șefei DNA.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

2 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

3 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

4 Mafia PSD / Cât s-o fi dat, cât s-o fi luat? Șerban Nicolae insistă cu Legea paradisurilor fiscale!

5 Cine sunt marii masoni din Ministerul de Interne

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trailerul de la noul film Războiul Stelelor s-a lansat și e aici