VIDEO Acești soldați ruși au filmat cu un telefon furat când petreceau și jefuiau într-o casă ocupată!

VIDEO Acești soldați ruși au filmat cu un telefon furat când petreceau și jefuiau într-o casă ocupată!

Soldații ruși au filmat jaful unei case de lângă Harkov cu un telefon mobil, însă videoclipul a fost încărcat pe Google Drive și a căzut în mâinile oamenilor legii ucraineni.

Militarii au furat un telefon de la o femeie din satul Țirkuny din regiunea Harkov și și-au filmat petrecerea cu băutura, precum și jaful unei case pe smartphone.

Cu toate acestea, ocupanții nu știau că sincronizarea datelor este activată. Ulterior, femeia ucraineană a văzut noi fotografii și videoclipuri realizate de soldați pe Google Drive și le-a predat oamenilor legii.

Un fragment al videoclipului a apărut pe web și a fost publicat pe canalul Telegram „Ucraina 365”.

Oamenii legii ucraineni au lucrat rapid și au identificat deja aproape toți infractorii. Majoritatea provin din orașe mari: Moscova, Kursk, Nijni Novgorod.

Șeful Departamentului de Investigații al Poliției din Regiunea Harkiv, Serhiy Bolvinov, scie pe pagina sa de Facebook . "Uși sparte, o grămadă de electrocasnice furate, haine lipsă - bărbați și femei (inclusiv lenjerie intimă). Și, bineînțeles, o mașină de spălat".

În filmările publicate, tâlhari ruși au arătat cum se distrează într-o casă, beau alcool și folosesc lucrurile găsite acolo.

„Prostia lor ne-a ajutat să documentăm aventurile reprezentanților celei de-a doua armate a lumii - tâlhari”, scriu utilizatorii rețelelor de socializare.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”