VIDEO Aceștia sunt consultanții israelieni ai PSD în seara de 26 mai! Pleacă grăbiți...

VIDEO Aceștia sunt consultanții israelieni ai PSD în seara de 26 mai! Pleacă grăbiți...

Aceștia sunt consultanții israelieni ai PSD în seara de 26 mai! Pleacă grăbiți...

Consilierii israelieni conduși de Asaf Eisin au fost văzuți ultima dată la PSD în seara alegerilor din 26 mai, când au plecat cu un taxi din sediul din Băneasa. Era în jurul orelor 23.40, când consultanții au ieșit din sediu și au discutat pe fugă cu un simpatizant PSD până au găsit un taxi care să îi ia din fața clădirii, dezvăluie Europa Liberă.

Colaborarea PSD cu firma de consultanță condusă de Asaf Eisin a început în 2016, la cererea lui Liviu Dragnea. Consultanții au fost considerați artizanii victoriei de la parlamentare, când partidul a înregistrat un scor istoric.

Consilierii israelieni au dorit să repete ideea și la europarlamentarele din 2019.

Zilnic, către principalii comunicatori ai PSD au fost trimise mesaje privind măsurile pozitive care s-au realizat în timpul guvernării. Liviu Dragnea a fost trimis alături de ministrul Petre Daea să vorbească despre programele partidului.

Tot de numele consilierilor israelieni se leagă campaniile împotriva multinaționalelor și băncilor, plus ideea de desprindere față de deciziile instituțiilor europene, promovată intens în campania pentru europarlamentare. De asemenea, în ultimii ani, PSD a promovat un mesaj anti-Soros. În discursurile sale de la mitingurile PSD, Liviu Dragnea a vorbit des despre faptul că Uniunea Europeană nu dorește dezvoltarea României. "Sunt supărați pentru că comunele noastre, în câțiva ani de zile, vor fi mai frumoase decât sunt comunele din vestul Europei", afirma Dragnea într-un miting electoral.

Cel mai virulent discurs anti-UE a fost rostit de Liviu Dragnea în decembrie 2018, la Consiliul Național al PSD. În acel discurs a vorbit deschis și despre necesitatea amnistiei și grațierii.

Asaf Eisin a lucrat de-a lungul timpului pentru președintele Serbiei, Alexandr Vucic, dar și în campaniile electorale din Israel. Eisin a fost angajat, în 2015, de Yitzhak Herzog, liderul Partidului Muncii, contracandidat al lui Benjamin Netanyahu.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Așa o fi?

3 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

4 Românca-fenomen din Portugalia / Povestea de film a uneia dintre cele mai bogate femei

5 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…