VIDEO Acțiuni de amploare ale forțelor de ordine. Sunt survolate mai multe zone cu „valori”

VIDEO Acțiuni de amploare ale forțelor de ordine. Sunt survolate mai multe zone cu „valori”

În urma incidentelor violente care au avut loc în ultimele două zile, autoritățile au dispus o serie de acțiuni suplimentare pentru controlarea zonelor considerate cu risc criminogen ridicat. Sunt vizate comunități de persoane care au revenit în țară în ultima perioadă, cunoscute cu preocupări infracționale.

„Urmare a ordinului conducerii MAI, începând cu ora 17.00, la nivel național, vor acționa suplimentar fata de dispozitivul curent, 154 de grupe (constituite din 4-10 membri), efective din cadrul :  Serviciului pentru Intervenții și Actiuni Speciale al Politiei Romane – 4 grupe; Serviciilor pentru Acțiuni Speciale ale fiecărui județ, cu câte 2 grupe; Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, cu 18 grupe; Direcției Generale de Jandarmi a Municpiului București, cu 12 grupe; celor 8 Grupări Mobile de Jandarmi, cu câte 4 grupe”, se arată în comunicatul transmis de MAi.

De la orele 17.00, în zona municipiului București și județelor Ilfov, Ialomița, Prahova, Argeș, Teleorman, Giurgiu și Călărași, au survolat două două aeronave din cadrul IGAV,  în zonele de interes, sprijinind dispozitivele cu imagini de ansamblu.

Imagini din elicopter, Rahova

Cartier Mimiu din Ploiești, Prahova

Sursa Foto și Video:  G4Media.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale