VIDEO „Acum nici bună ziua nu știe să dea...”/Loredana Groza, criticată dur de Carmen Rădulescu

VIDEO „Acum nici bună ziua nu știe să dea...”/Loredana Groza, criticată dur de Carmen Rădulescu

Cântăreața Carmen Rădulescu (60 de ani), invitată la „Matinal pe roți”, emisiunea de dimineață de la Sens TV, a avut cuvinte grele la adresa colegei de generație Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară.

„Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat. Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: ”Sărumâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese?” Și acum nici bună ziua nu știe să dea.

Deci, în viață, îndiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om. Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are”, a declarat Carmen Rădulescu despre Loredana, potrivit libertateapentrufemei.ro .

Loredana Groza s-a remarcat prima dată în lumea artistică la 16 ani, în 1986, când a participat pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, perioadă în care Carmen Rădulescu era și ea în plină ascensiune.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi ați citit povestea asta?

3 Ați văzut ce se întâmplă în Austria? Și-or fi dat seama că Rusia le conduce țara?

4 S-a vândut Doraly

5 Palmă grea primită de Rusia de la Iran, care anunță că avertizase Kremlinul cu câteva zile înainte de masacrul de la Moscova