VIDEO „Adevărul! Cu dovezi”/Călin Donca, videoclip viral despre relația de prietenie pe care a avut-o cu Dorian Popa

VIDEO „Adevărul! Cu dovezi”/Călin Donca, videoclip viral despre relația de prietenie pe care a avut-o cu Dorian Popa

Călin Donca a postat zilele trecute un videoclip pe canalul său oficial de YouTube, în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Dorian Popa, înainte de a fi arestat preventiv. Iată ce s-a întâmplat între cei doi!

​Călin Donca este milionarul care, la mijlocul lunii septembrie a anului 2023, a fost arestat preventiv de autorități, sub mai multe acuzații, printre care și evaziune fiscală, delapidare și înșelătorie cu criptomonede. Acesta, deși a petrecut săptămâni întregi în penitenciar, a fost eliberat cu câteva zile înainte de Crăciun, fiind pus sub arest la domiciliu.

De-a lungul perioadei de arestare a lui Călin Donca, Dorian Popa a fost în centrul atenției, deoarece l-a promovat pe milionar în mai multe videoclipuri, postate pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, influencerul a și investit bani într-una dintre afacerile pe care Donca le deține. Din această cauză, Dorian a vorbit public despre fostul lui prieten, puncând faptul că inclusiv el a fost înșelat.

Acum, după ce a ieșit din arest, Călin Donca a postat pe YouTube un videoclip în cadrul căruia a vorbit despre Dorian Popa. Clipul se numește „ADEVARUL (cu dovezi) despre relatia dintre Dorian Popa si Calin Donca - ep.1” și a strâns în două zile peste 73.000 de vizualizări.

În primul rând vreau să-i mulțumesc lui Dorian Popa pentru frumoasa colaborare pe care am avut-o începând cu septembrie 2022 și până în septembrie 2023. Personal l-am apreciat pe Dorian pentru parcursul său, plecând de la o condiție modestă și ajunând la un nivel financiar bun, de asemenea am observat că este o persoană care lucrează foarte mult, care aleargă foarte mult pentru scopurile sale, iar între noi s-a creat o chimie, așadar am ajuns să fim prieteni buni, după cum a spus și el, chiar uneori împărtășeam anumite momente frumoase din viața personală, iar ulterior considerând că mă pot baza și la bine și la rău pe prietenia care s-a dezvoltat între noi doi.

De asemenea am avut încredere în el și pentru că spune de multe ori că este credincios și faptul că împărtășim acest crez amândoi m-a făcut ca să cred în prietenia noastră, și pe 19 septembrie când am fost arestat, să fiu șocat văzând din celulă la televizor, anumite lucruri pe care el a început să le spună despre mine. În ziua în care am fost arestat întreaga presă și social media parcă a explodat, fiecare venind cu diverse păreri legat de ce s-a întâmplat, familia și câteva persoane precum Andi Popescu, Bodi Alex și adevăratul meu vecin Octavian, și-au exprimat opinia privind părerea lor legată de acest subiect.”, a declarat Călin Donca.

Călin Donca susține că Dorian Popa l-a defăimat, s-a folosit de calomnie și a dezinformat publicul larg:

Opus total așteptărilor mele Dorian Popa a pornit o avalanșă de acuzații, calomnii, chiar instigări și dezinformări la adresa investitorilor mei, afectându-mi în cel mai rău posibil, atât imaginea personală, cât și a companiei. Chiar privind la televizorul din celulă, la un moment dat am crezut că este pus de către cineva ca să mă defăimeze, să vină cu păreri care practic nu au nici un fundament.”, a completat acesta.

Sursă foto: Dorian Popa/Facebook, Călin Donca/Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat