VIDEO Aglomerație în Piața Obor, în ciuda restricțiilor. Măsurile luate de polițiști și jandarmi în piețele din București

VIDEO Aglomerație în Piața Obor, în ciuda restricțiilor. Măsurile luate de polițiști și jandarmi în piețele din București

Aglomerație în Piața Obor din Capitală, cu două zile înainte de Florii. Oamenii au ieșit să-și cumpere cele necesare pentru masa de sărbători, dar măsurile de distanțare nu sunt respectate. Jandarmii și polițiștii au intervenit pentru a organiza accesul gradual în piață, anunță  Digi24 .

 Jandarmii și polițiștii au luat intervenit pentru a asigura măsurile impuse de ordonanțele militare, potrivit unui comunicat al poliției.

A fost restricționat accesul prin punctele de intrare în incinta spațiului comercial. În acest moment, accesul în piață se face gradual iar jandarmii verifică documentele reglementate prin ordonanțele militare în vigoare.

Secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu a precizat că astfel de măsuri au fost luate în toate piețele din București.

Imaginile au fost filmate în Piața Obor puțin după ora 13.00. Reporterul Digi24 Alexandra Dinu relatează că în piață și mulți oameni în vârstă.

În imagini se vede că mulți dintre cei aflați în piață, inclusiv vânzători, nu și-au luat nicio măsură de protecție, nu poartă nici măști, nici mănuși.

Mai mult, oamenii nu respectă nici distanța față de ceilalți cumpărători.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...