VIDEO AlegeriLocale2020/Orban: Aceste alegeri - cele mai dificile; ne luptăm cu 28 de baroni roşii şi cu peste 1.600 de satrapi locali

VIDEO AlegeriLocale2020/Orban: Aceste alegeri - cele mai dificile; ne luptăm cu 28 de baroni roşii şi cu peste 1.600 de satrapi locali

Alegerile locale sunt cele mai dificile şi, de aceea, trebuie abordate cu toată seriozitatea, a declarat luni premierul Ludovic Orban, la finalul unei reuniuni a echipei naţionale de campanie.

"Temele principale au fost legate de programele de dezvoltare ale judeţelor, includerea obligatorie în programele de dezvoltare a judeţelor a programelor de dezvoltare a infrastructurii, infrastructura de transport, infrastructura energetică, să insiste pe programe de înfiinţare de distribuţii de gaz pentru care am alocat 1 miliard de euro", a spus premierul.



Alte teme discutate au fost legate de includerea programelor din cadrul POIM de dezvoltare a reţelelor de apă şi canal, "care au fost blocate de PSD" şi pe care "Guvernul le-a deblocat", teme legate de infrastructura de comunicaţii, alte proiecte care ţin de suportul dezvoltării pentru fiecare judeţ, a mai spus Orban.

"Vreau să transmit un mesaj clar - alegerile locale sunt cele mai dificile. Ne luptăm cu 28 de baroni roşii, din 41 de judeţe, şi cu peste 1.600 de satrapi locali, primari în funcţie, care sunt capabili de orice pentru a se menţine în funcţie. Din cauza asta, alegerile locale trebuie abordate cu toată seriozitatea, generate proiecte de dezvolare la nivel judeţean şi la nivel local. (...) De asemenea, trebuie efectuată o campanie de comunicare foarte serioasă a acestor proiecte", a subliniat Ludovic Orban. AGERPRES/(A - autor: Cătălina Matei, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...