VIDEO AlegeriSUA Gestionarea pandemiei de COVID-19 şi corupţia, printre cele mai disputate teme la ultima dezbatere Trump-Biden

VIDEO AlegeriSUA Gestionarea pandemiei de COVID-19 şi corupţia, printre cele mai disputate teme la ultima dezbatere Trump-Biden

Donald Trump şi Joe Biden s-au confruntat pe subiectul gestionării pandemiei de coronavirus şi s-au acuzat reciproc de corupţie, în ultimul lor duel televizat, cu 12 zile înainte de alegerile prezidenţiale din SUA, relatează AFP, care comentează că dezbaterea, care s-a desfăşurat pe un ton mai degrabă constructiv şi respectuos, nu ar urma să schimbe profund dinamica finalului de campanie.

"Cineva care este responsabil de atâţia morţi nu trebuie să poată rămâne preşedintele Statelor Unite ale Americii", a spus candidatul democrat Joe Biden, care conduce în sondaje, anticipând o "iarnă sumbră" pentru ţara cel mai puternic afectată de pandemie, cu peste 222.000 de decese cauzate de coronavirus.

Democratul i-a reproşat preşedintelui american că "nu are încă un plan" pentru a ţine sub control pandemia. "Nu există nici măcar un om de ştiinţă serios în lume care să considere că aceasta va dispărea în curând", a spus el, în timp de liderul de la Casa Albă a afirmat mereu contrariul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”