VIDEO Alerta cu bombă de la mall-ul Park Lake din Capitală a fost FALSĂ

VIDEO Alerta cu bombă de la mall-ul Park Lake din Capitală a fost FALSĂ

Este alertă cu bombă la mallul ParkLake din Bucureşti. Traficul din zona bulevardului Liviu Rebreanu este restricţionat. O persoană a sunat la 112 de pe un număr alocat unei cartele prepay.

UPDATE: Alerta de la centrul comercial din Capitală a fost falsă. Pirotehniștii nu au găsit niciun pachet suspect.

ACTUALIZARE 17.10. Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, a declarat la Digi24 că primul echipaj a ajuns la faţa locului în aproximativ 4 minute, a blocat accesul în mall şi a dispus evacuarea.

„Evacuarea s-a făcut progresiv, pentru a nu crea panică, dar am întâlnit şi probleme cu cetăţeni care nu au vrut să părăsească mallul şi să asculte indicaţiile poliţiştilor, unii dintre ei sub pretextul că le stricăm sărbătorile de iarnă. Obligaţia fiecărui cetăţean care primeşte o dispoziţie din partea unui poliţist este s-o respecte. Conducerea acestora se poate face şi forţat dacă vorbim de viaţa persoanelor”, a declarat Bogdan Ghebaur, care a adăugat că poliţiştii nu au intervenit în forţă.

ACTUALIZARE 16.50. Evacuarea s-a Încheiat. Câteva dintre persoanele care erau în mall au susţinut că li s-a spus să părăsească centrul comercial, dar nu li s-a spus şi de ce.

ACTUALIZARE 16.40. La o oră şi jumătate de la alarmă, continuă evacuarea oamenilor care se aflau în mall, relatează reporterul Digi24 afşat la faţa locului.

La intrarea în centrul comercial sunt forţe de ordine care îi opresc să intre pe cei care doresc să facă asta.

Traficul a fost reluat pe Bulevardul Liviu Rebreanu.

Persoana care a sunat în jurul orei 15.00 a spus că a pus mai multe bombe în centrul comercial.

Au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi un echipaj de pirotehnişti.

Este verificat centrul comercial, care a fost evacuat.

Prima pistă pe care o iau în calcul poliţiştii este că apelul ar fi fost efectuat de o persoană din interior, cel mai probabil un angajat.

Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat la Digi24 că poliţia a fost sesizată în jurul orei 15, de către un bărbat care a spus că a plasat mai multe bombe în mall-ul ParkLake, iar apoi a închis imediat.

Au fost trimise echipaje de la Poliţia Sectorului 3, Poliţia Rutieră a restricţionat traficul pe Bulevardul Liviu Rebreanu şi pe străzile adiacente.

Câteva sute de persoane ar fi fost în centrul comercial, a declarat Bogdan Ghebaur.

Ştire în curs de actualizare - 




Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...