VIDEO Allin, „regele TikTok-ului”, reținut pentru amenințare și tulburarea liniștii publice

VIDEO Allin, „regele TikTok-ului”, reținut pentru amenințare și tulburarea liniștii publice

Allin, unul dintre cei mai cunoscuți tiktokeri din țară, a fost arestat de polițiști în timpul unui live. Potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 21, acesta a fost reținut miercuri, fiind acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

@alexst868 #allin #allinasi #allinsidana #politia #alex868 #alexalexwork ♬ sunet original - Alex Alex

”Din luna mai a anului trecut și până în prezent, bărbatul ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în mod repetat, într-un imobil, din Sectorul 6, aruncând diferite obiecte de mobilier, materiale pirotehnice sau electrocasnice de la balcon, activități pe care le-ar fi filmat și postat pe o rețea de socializare. În acest context, ar fi adresat amenințări cu acte de violență locatarilor, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică”, precizează polițiștii bucureșteni.

@allin_official #fy #fyp #foryou ♬ sunet original - Allin_official

În 7 februarie 2023, bărbatul s-a prezentat la ușa unei femei dintr-un imobil din Sectorul 6 și i-a adresat acesteia amenințări cu acte de violență Totodată, la data de 28 martie 2023, acesta ar fi intrat într-un magazin alimentar și s-ar fi filmat într-o postură indecentă, de natură să provoace indignarea persoanelor prezente.

În urma percheziției efectuate, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală, în cursul zilei de joi.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii în concurs a mai multor infracţiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice, unele în formă tip, iar altele în formă continuată, precum și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...