VIDEO „Am auzit că avea 240 de km la oră”/Cronica unei tragedii în care o tânără de 21 de ani a murit pe loc şi alte două sunt în spital

VIDEO „Am auzit că avea 240 de km la oră”/Cronica unei tragedii în care o tânără de 21 de ani a murit pe loc şi alte două sunt în spital

Tragedie duminică seară, pe o şosea din Dolj. Patru tineri au fost implicaţi într-un accident grav, după ce maşina în care se aflau, condusă de o şoferiţă fără experienţă, s-a răsturnat și s-a rostogolit de mai multe ori.

Maşina în care se afla grupul de prieteni rula cu viteză mare, spun surse din anchetă. La intrarea în localitatea Călăraşi, autoturismul a ieşit de pe şosea şi a derapat pe pietrişul de lângă drum. Scena este surprinsă şi de o cameră de supraveghere. După acest moment, autoturismul ajunge pe contrasens, loveşte un cap de pod, este proiectat în aer şi se rostogoleşte de câteva ori.

Alin Marica, martor: „La un moment dat am auzit ceva, o bubuitură tare, când m-am uitat deja venea mașina, rostogolindu-se și m-am uitat, fetele direct au căzut jos când le-a aruncat pe parbriz, le-a aruncat și au căzut cu fața de asfalt”.

Maşina aparţinea tinerei care a murit - studentă în Bucureşti. Însă cu doar câteva minute înainte de tragedie îşi lăsase prietena de 19 ani la volan. Proprietara maşinii stătea pe scaunul din dreapta şi a murit pe loc. Martorii spun că mergeau cu o viteză ameţitoare.

George Tecșilă, bunicul șoferiței: „A avut peste 200 la oră, i-au găsit kilometrajul la 200 și dat peste cap. Am auzit că se și filmau din mers să vadă cât e la oră”.

Gina Tecșilă, bunica soferiței: „A mai condus cu mașina noastră, pe ici colea, nu i-am dat-o să se ducă la oraș, să se ducă cu ea, până la Bechet, până la Dăbuleni”.

Studenta care şi-a pierdut viaţa venise să îşi viziteze bunicii.

Marcel Tiparu, bunicul fetei moarte: „S-a certat cu ea și a zis lasă că merg eu de aici încolo. Planuri avea multe, să termine facultatea, să iasă ambasadoare, să își ia serviciu”.

Olimpia Tiparu, bunica fetei moarte: „Ne-a omorât copilul, nu-l mai înviez, nu îl mai aduc acasă”.

Cei doi pasageri de pe bancheta din spate, o tânără de 23 de ani, jandarm în București, și un băiat de 25 de ani au scăpat doar cu răni ușoare.

Edi Bileru, victimă: „I-am spus să meargă mai încet, dar nu am avut cu cine să mă înțeleg și așa s-a produs tragedia. Din fericire, eu am scăpat”.

Marian Danciu, tatăl fetei: „A mers fata aia de avea mașina la volan până acolo la Bechet, pe urmă s-a suit fata asta la volan și a apăsat prea tare pe acceleratie. Am auzit ca 240 de km la oră”.

Șoferița a fost transportată în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni din București și urmează să fie operată. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat