VIDEO „Am înțeles că e arestat. De neconceput ce s-a întâmplat, ce o fi în sufletul femeii ăleia schingiute și abuzate, de neconceput așa ceva.”

VIDEO „Am înțeles că e arestat. De neconceput ce s-a întâmplat, ce o fi în sufletul femeii ăleia schingiute și abuzate, de neconceput așa ceva.”

Un bărbat, cunoscut fotomodel internațional, a ajuns după gratii pentru viol și lipsire de libertate.

Andre Bîrleanu, declarat în 2008 de revista „People” unul dintre cei mai sexy bărbați, este acuzat că a lovit și agresat sexual o tânără de 22 de ani, în centrul Capitalei. Și fostele partenere de viață l-au acuzat în trecut pe Bîrleanu că a fost agresiv și le-a lovit.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Incidentul s-a petrecut într-un apartament în apropierea parcului Cișmigiu.

Victima, care făcea parte din anturajul fotomodelului, susține că miercuri noapte, în jurul orei 2, ar fi fost târâtă și trasă de mâini de Bîrleanu până la lift și, odată ajunsă în casa lui, individul ar fi început să o lovească. Tot ea le-a zis polițiștilor că în aceeași noapte bărbatul a obligat-o să întrețină de mai multe ori relații sexuale.

Martor: „Marți noapte s-au auzit țipete. Țipete de femeie, dar nu mi-am dat seama de unde vin."

Femeia a reușit să scape din casa fotomodelului Andre Bîrleanu a doua zi dimineață și a mers direct la poliție. Suspectul a fost ridicat de trupele speciale și dus la audieri.

Crina Eșanu purtător de cuvânt DGPMB: „Cercetările se fac pentru comiterea infracțiunilor de viol, lovire și alte violențe și lipsire de libertate. Judecătorii au dispus astăzi arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.”

Andrei Bîrleanu nu a păstrat legătura cu tatăl sau de ani buni, dar i-a cerut ajutorul din arest.

Vivian Bîrleanu, tatăl lui Andrei Birleanu: „Am înțeles că e arestat. M-au sunat de la Secția 5 unde e în arest și mi-a zis că fiul meu mă roagă să vin să îl ajut să îi aduc ce are nevoie. De neconceput ce s-a întâmplat, ce o fi în sufletul femeii ăleia schingiute și abuzate, de neconceput așa ceva.”

În vârsta de 45 de ani, Andre Bîrleanu a intrat în atenția publicului ca model international, prezentând pentru prestigioase case de modă din întreaga lume. Andre Bîrleanu a fost catalogat de numeroase publicații de modă ca fiind unul dintre cei mai atrăgători bărbați. A fost căsătorit de 3 ori și are 3 copii.

Bîrleanu a mai fost acuzat în trecut de fostele partenere că are un comportament agresiv și a fost implicat în câteva scandaluri care s-au terminat la poliție.

„În primul rând, îmi pare foarte rău că încă o femeie a trebuit să treacă prin această traumă prin care am trecut și eu. Cu siguranță situația ar fi fost diferită dacă s-ar fi dat curs acum un an sesizărilor făcute de mine... poate că el s-ar fi oprit sau poate că femeile cu care interacționa ar fi fost mai precaute”, a declarat, Cezara Tomenco, fosta iubită a lui Andre Bîrleanu.

În dosarul în care este cercetat acum în stare de arest, el a negat că ar fi violat-o pe tânăra care l-a reclamat la poliție.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat