VIDEO „Am sunat un medic și mi-a spus că pare un preinfarct”

VIDEO „Am sunat un medic și mi-a spus că pare un preinfarct”

Andreea Marin a fost recent infectată cu COVID-19. La finalui unui proiect în afara țării, la întoarcerea în România, vedeta a aflat la testul PCR că este pozitivă. În cadrul emisiunii Teo Show, aceasta a vorbit despre simptomele avute, dar a dezvăluit și un alt moment petrecut anul trecut, în care s-a temut pentru sănătatea ei.

Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa. Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi”, a dezvăluit Andreea Marin.

Totodată, prezentatoarea TV Andreea Marin a povestit și un episod petrecut anul trecut, când i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla la volanul mașinii, în drum spre filmări.

„Mi s-a făcut rău la volan”

„Anul trecut mi s-a făcut rău la volan, eram într-o perioadă în care munceam luni-duminică, nu puteam să dorm și nu puteam să mă detașez, mi s-a făcut rău la volan, am sunat un medic, care mi-a zis că par a fi simptome de preinfarct și mi-a zis să mă așez pe dreapta că cheamă el SMURD-ul. Slavă Domnului nu fost preinfarct, dar am avut simptomele care duceau cu gândul la asta. (…) La spital si mi s-a zis ca sunt burned out. Sigur că nu putem trăi zen tot timpul, dar putem să ne antrenăm mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita”, a spus Andreea Marin, marți, la Teo Show.

Momentul poate fi urmărit de la minutul 5:21.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale