VIDEO Amantlâc cu năbădăi într-un sediu de Poliție. Partea a doua: filmul, mascații și localnicii

VIDEO Amantlâc cu năbădăi într-un sediu de Poliție. Partea a doua: filmul, mascații și localnicii

Scandal cu acuzații de adulter în localitatea Schitu Golești, județul Argeș. Șeful postului de poliție și ajutorul său, o tânără, sunt cercetați disciplinar după ce ar fi fost surprinși în toiul nopții, în ipostaze amoroase, chiar în sediul instituției, relatează stirileprotv.ro .

Soțul polițistei susține că s-a dus la post să vadă ce se întâmplă, pentru că femeia întârziase acasă. Timp de 3 minute a filmat pe fereastră cum agenta se săruta cu șeful ei. Înregistrarea se oprește când mâinile celor doi coboară spre zonele intime. Telenovela este acum comentată de toată suflarea din comună.

Localnic: „Am văzut puțin o filmare, așa, și mă mirai și eu: băi, cum s-a văzut înăuntru, că ei de obicei au jaluzele la geamuri”.

Localnic: „I-a prins în fapt aici, la poliție. Mai mare rușinea! Nu putea, dracu', să se ducă la un hotel, să facă draci, dar nu în poliție, înăuntru!”

Cel înșelat a bătut apoi în ușă, dar polițiștii aflați înauntru au stins lumina și nu au deschis, așa că bărbatul a sunat la 112.

Agent șef adjunct Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș: „La fața locului s-au deplasat, pe rând, ofițeri cu funcții de conducere, respectiv șeful secției de poliție rurală, urmat de adjunctul poliției Câmpulung, precum și de adjunctul inspectorului șef din cadrul IPJ Argeș, însă cei în cauză au refuzat, în continuare, să comunice și să descuie ușa”.

După 3 ore de telenovelă, la fața locului au fost chemați mascații, care au spart ușa. Conducerea Inspectoratului de Poliție Argeș a comunicat că măsura este justificată, având în vedere că în sediu erau arme și că era posibil ca vreunul dintre cei doi să recurgă la vreun gest extrem.

Cei doi polițiști surprinși în ipostaze amoroase au susținut că s-au încuiat în fosta cameră de muniție de teama soțului femeii. Este militar de carieră și ar fi putut avea o armă asupra lui, spun ei. Agenta revenise de doar două săptămâni la serviciu, după concediul de creștere a copilului.

Localnică: „I-a trebuit și lui și ei...”.

Localnică: „Toți suntem oameni, toți greșim!”

Și șeful postului de poliție, care este și președintele sindicatului Europol din Argeș, este căsătorit și are un copil de 8 ani. Atât el, cât și subalterna, și-au luat liber, după această aventură, dar vor fi nevoiți să dea explicații pentru comportamentul lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia