VIDEO Amantlâc cu năbădăi într-un sediu de Poliție. Partea a treia: divorțul și ordinul de restricție

VIDEO Amantlâc cu năbădăi într-un sediu de Poliție. Partea a treia: divorțul și ordinul de restricție

Polițista care și-a înșelat soțul cu șeful de Post a cerut ordin de protecție față de fostul bărbat după ce acesta a urmărit-o. Bărbatul își urmărise soția și când a descoperit că îl înșeală a chemat mascații. Ulterior a cerut divorț .

Scandalul în cazul polițistei care și-a înșelat soțul cu șeful de Post continuă. Acum, pe numele fostului bărbat al femeii a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Acesta a urmărit-o în timp ce se afla cu noul iubit într-un local.

În ziua de 03 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 41 de ani, cu privire la faptul că, fiind însoțit de o femeie de 25 de ani, ar fi fost urmăriți, în incinta unui local din municipiul Câmpulung, de către soțul acesteia, cu care femeia se află în proces de divorț.

Ca urmare a susținerilor persoanelor în cauză, polițiștii care au efectuat verificări au parcurs procedura obligatorie referitoare la situația celor doi soți, iar pe baza răspunsurilor oferite de femeie, a rezultat că sunt îndeplinite condițiile

emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de soțul acesteia, conform prevederilor Legii 217/2003.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, conform art. 208 din Codul Penal, a transmis Poliția.

A cerut divorț de soția infidelă

Soțul polițistei care avea o relație cu șeful de post din Schitu Golești a cerut divorțul, dar și custodia copilului de doi ani, vrând și pensie alimentară, scrie Ziarul Argeșul .

Protagoniști scandalului sexual de la Poliție sunt Alexandru G., şeful de post din Schitu Goleşti, care este şi preşedinte al filialei argeşene al Sindicatului Europol, şi o colegă de serviciu revenită de două săptămâni la lucru din concediul de creştere copil.

S-a întâmplat într-o noapte când cei doi agenţi au ieşit din schimbul al doilea. După ora 22, aceştia s-au retras în sediul subunităţii şi au încuiat uşa.

Cel care i-a prins este chiar soţul femeii, care bănuia că aceasta îl înşeală cu şeful ei.

El susține că i-a văzut că întrețin relații intime chiar în Postul de Poliție.

Ulterior au venit atât adjunctul şefului Poliţiei Câmpulung, cât şi cel al poliţiei judeţene, însă cel în cauză tot nu a deschis uşa. În acest contaxt a fost nevoie de intervenţia mascaţilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, care au forţat uşa uşa postului.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro