VIDEO Amenințări între interlopii Joe și Romi Neguș

VIDEO Amenințări între interlopii Joe și Romi Neguș

Interlopul Cezar Petcu, zis Joe, care este închis pentru tentativă de omor după ce a participat la măcelul din Tei Toboc în urma căruia Marius Alecu, zis Bebino, și-a pierdut două degete, amenință din închisoare. Un alt interlop, Romi Neguș, l-a amenințat la rândul său pe Petcu.

Aflat în închisoare, acolo unde ispășește o pedeapsă de 6 ani și opt luni, Cezar Petcu, zis Joe, a povestit într-un live varianta lui despre ce s-a întâmplat în timpul tentativei de omor pentru care e condamnat.

Petcu a afirmat că Bebino l-ar fi rugat în genunchi să-l lase în viață, iar unul dintre atacatori ar fi intenționat să-l agreseze sexual, după ce s-a prăbușit la pământ.

”Bebino, ai fost pus de prietenii tăi de la DIICOT să vorbești la adresa mea sau nu ți-ai dat seama ce ai vorbit? Nu ți-a fost rușine să vorbești așa? Ai uitat când te-am pus în genunchi și plângeai să nu te mai tai, că ai copil acasă? ”, a spus Cezar Petcu într-o filmare făcută închisoare.

”Ce să mai zic, dacă tu crezi că așa e bine, la câte probleme ai făcut...Băi, ce crezi, și Ion Creangă ar fi invidios pe tine, nici el n-a scris atâtea poezii câte scrisori ai trimis tu la DIICOT", a mai spus Cezar Petcu încurând operele literare ale lui Ion Creangă.

V-ați tăiat între voi ca proștii

Acest clip l-a supărat pe interlopul Romi Neguș care a intervenit în favoarea lui Bebino.

"Spui nu mai aberații. În primul rând tu ești o săgeată, Cezar Petcu. Săgeată la lume, știi ce zic. Când vreodată tu să te compari cu Bebino? Voi l-ați chemat pe Bebino la grătar și ați sărit pe el 20 de inși cu cuțitele. Și v-ați tăiat între voi ca proștii și ați zis că a avut Bebino cuțit la el și l-a tăiat p-ăla la gât. Când vreodată poartă, mă, Bebino cuțit la el? Potolește-te mă băiatule cu ștourile tale de doi lei", i-a transmis Romi Neguș lui Cezar Petcu.

Lumea interlopă este în fierbere după ce Mircea Nebunu a fost arestat în Italia, iar fratele său, Vali Nebunu l-a acuzat pe Bebino că ar fi de vină pentru asta. În scandal a intervenit și interlopul Romi Neguș, care este finul lui Mircea Nebunu, cu care era însă certat.

Fratele lui Vali Nebunu, fugit și el, i-a transmis într-un live amenințări interlopului Bebino care se află în control judiciar și pe care îl acuză că l-ar fi turnat pe Mircea. A urmat , desigur, și o replică a lui Bebino, care i-a amenințat la rândul lui pe cei doi frați.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?