VIDEO Andreea Bostănică, pusă la punct după ce s-a „spart în figuri” într-un mall din Dubai

VIDEO Andreea Bostănică, pusă la punct după ce s-a „spart în figuri” într-un mall din Dubai

Andreea Bostănică a petrecut Revelionul în Dubai, alături de mama sa. Tânăra de 19 ani, supranumită „regina TikTok-ului” din România a fost luată la rost de urmăritori după ce a publicat un video realizat într-un mall, scrie protv.ro .

Andreea Bostănică s-a simțit foarte mândră când s-a plimbat printr-un centru comercial din Dubai, acoperindu-și capul cu „hijab” (voalul purtat de femeile musulmane). Influencerița a filmat oamenii care o priveau, crezând că toți o admiră. În realitate, mulți au fost uimiți și chiar ofensați de felul în care ea a purtat această ținută. Iată ce comentarii a primit pe Instagram după publicarea filmulețului:

„Toți se uită la tine pentru că porți hijab și cruciuliță la gât”;

„Bărbații arabi s-au uitat la ea și au râs pentru că nu poartă corect hijab. Trebuie să fie acoperit tot părul””;

„Nu am văzut niciodată creștini purtând hijab. Lipsă totală de respect și desconsiderare față de cultura și religia noastră”;

„Nu avea dreptul să filmeze oamenii fără acordul lor. Nici măcar nu știe să citească în engleză, așa că mă îndoiesc că va înțelege, plus că ego-ul ei de influenceriță este prea mare pentru ca ea să șteargă videoclipul”, au fost doar câteva dintre reacții.


Andreea Bostănică este tânăra cu ochi albaștri care a cucerit TikTok-ul din România! Șatena a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani, fiind urmărită de aproape 5,5 milioane de oameni pe celebra platformă.

Inițial, ea și-a câștigat popularitatea în calitate de cântăreață și vlogger. Originară din Republica Moldova, tânăra a devenit rapid cunoscută și în România, în mare parte datorită contului de TikTok, dar și a canalului de YouTube.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?