VIDEO Andreea Bostănică, zbor în Mykonos cu avionul de lux al unui milionar misterios

VIDEO Andreea Bostănică, zbor în Mykonos cu avionul de lux al unui milionar misterios

Andreea Bostănică s-a filmat la bordul unui avion privat în timp ce călătorea către Mykonos, iar din imagini se poate observa cum a fost așteptată cu un buchet imens de flori, semn că ar exista cineva în viața.

Adolescenta de 19 ani i-a făcut pe urmăritorii săi să se întrebe cine este bărbatul potent financiar care o răsfață și o plimbă în destinații luxoase de vacanță.


Andreea Bostănică a devenit cunoscută pe platforma TikTok, acolo unde este urmărită de o cumunitate impresionantă de tineri. Ulterior, aceasta și-a încercat norocul și în muzică, crescându-și lista de fani.

Cu toate că domeniile în care activează îi aduc venituri considerabile, admiratorii săi și-au pus câteva semne de întrebare atunci când au văzut că adolescenta circulă cu un avion privat.Pe rețelele de socializare, Andreea a publicat un videoclip de la bordul avionului de lux, dar și cu un buchet imens de trandafiri albi. Cu toate că a dat de înțeles că ar exista un bărbat misterios care îi face toate poftele, având în vedere cadoul care a așteptat-o în avion, tiktok-erița a preferat să fie discretă cu viața personală, astfel că însoțitorul ei nu a fost filmat.

Fanii i-au adresat o mulțime de întrebări cu privire la vacanța exclusivistă în care a plecat, dar nu au primit niciun răspuns. Aceștia exclud ipoteza ca tânăra să fi plecat singură, astfel că au fost curioși cu privire la identitatea bărbatului misterios care i-a oferit flori.


Recent, după ce s-au afișat notele de la BAC, s-a vehiculat că Andreea Bostănică nu ar fi promovat examenul de maturitate. În urma acestor zvonuri, tiktok-erița a oferit un răspuns prin care le-a transmis urmăritorilor săi că notele obținute la școală nu ar fi atât de importante, având în vedere că în plan financiar s-ar descurca de minune.

Ea a reușit să își cumpere mai multe locuințe, dar și un autoturism de lux până la vârsta de 19 ani. „Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele.

Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București. Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă, multă baftă”, a spus Andreea Bostănică atunci, în mediul online.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat