VIDEO Andreea Raicu, cinci adevăruri dureroase despre viață

VIDEO Andreea Raicu, cinci adevăruri dureroase despre viață

Andreea Raicu este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu lucurile care se întâmplă în viața ei, dar și cu proiectele pe care le are. De curând, aceasta a vorbit despre cinci adevăruri dureroase despre viață. Ce mărturisiri a făcut vedeta, potrivit spynews.ro .

Andreea Raicu, adevăruri dureroase despre viață. Ce mărturisiri a făcut vedeta: ”Te rănesc propriile așteptări...” / VIDEO

facebook

  • Andreea Raicu, adevăruri dureroase despre viață
  • Ce mărturisiri a făcut vedeta

Primul adevăr despre care Andreea Raicu vorbește este acela că: "1. Indiferent cât de mulți oameni ai în jurul tău, cât de apropiați sunt, există momente în care te simți extrem de singur și sunt situații în care doar tu poți să acționezi. Nu știu, atunci când părinții sunt bolnavi, sau ai acele momente în viață în care oamenii te pot ține de mână, dar nu-ți pot lua durerea și nici măcar nu o pot simți.

2. Să nu alegi, este o alegere, pentru că îți este atât de frică să alegi din două variante, când alegi să nu faci nimic, dar și aceea este o alegere, pentru că alegi să stai în același loc.

3.Cel mai tare te rănesc propriile așteptări pentru că, de multe ori, ai să vezi, dacă ai să te duci la momentele în care ai fost dezamăgit/ă, în spate se află niște așteptări nerealiste, dar asta vei putea vedea doar dacă poți să fii observator și nu ești în situația respectivă.

4.Toată lumea face întotdeauna, ceea ce este în interesul lui personal, oricât de dureros sau crud ar părea acest lucru. Chiar și oamenii care sunt foarte drăguți cu tine o fac pentru că au un beneficiu, acela de a se simți iubiți și acceptați. Cei care stau în situații dureroase, nouă ni se par dureroase, dar pentru ei are un sens.

5. Ce te deranjează la celălalt, cel mai probabil, se regăsește și în tine într-un fel sau altul.", spune Andreea Raicu pe Instagram.



Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Un caz „special”...

3 Cel mai negru scenariu pentru România...

4 Dezvăluirea lui Băsescu despre proprietarul Bazei Mihail Kogălniceanu...

5 VIDEO Acest monstru este dovada vie a faptului că lumea n-a fost și nici nu va fi bună vreodată...