VIDEO Arafat: Accesul persoanelor care se deplasează în mall pentru vaccinare - permis fără certificat verde

VIDEO Arafat: Accesul persoanelor care se deplasează în mall pentru vaccinare - permis fără certificat verde

Guvernul a aprobat, printr-o nouă hotărâre, ca accesul în centrele comerciale a persoanelor care se deplasează pentru vaccinare în aceste incinte să se facă fără prezentarea certificatului verde, dar cu asigurarea unor culoare de deplasare controlate.

"La mall-uri, la intrare, la centrele comerciale, este obligatoriu verificarea certificatului verde, vaccinat sau trecut prin boală, se va permite accesul prin excepţie în centrele şi parcurile comerciale a persoanelor care se deplasează la centrele de vaccinare în vederea administrării unei doze de vaccin şi numai dacă sunt stabilite culoare dedicate şi controlate prin intrare, deplasare şi ieşire din mall. Adică se va putea intra la un centru de vaccinare, dar trebuie organizat astfel, se intră se vaccinează, se iese din mall ", a declarat Raed Arafat, luni, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.


El a adăugat că aceeaşi excepţie se aplică în cazul mall-urilor care au în incintă spaţii de servicii publice, administrative, cum sunt cele pentru paşapoarte.

"Acolo se poate intra cu test valabil şi cu dovada programării la centrul de paşapoarte sau la centrul de servicii comunitare care există în interiorul mall-ului", a spus Arafat. AGERPRES/ (AS - autor: Daniel Florea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”