VIDEO Așa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

VIDEO Așa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

AAșa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

Piedone și-a încolonat ajutoarele care au primit ordin să cumpere legume de la o bătrânică, un personaj „cheie" în campania de imagine a politicianului din PUSL, partidul creat de către Dan Voiculescu.

„Ce faci, mă? Du-te mă, acolo, în spate! Stai la coadă! Treceți, mă! Alo! Stai la coadă! Mama Maria, scoate toată marfa pe tarabă! Alo, stai în rând și uită-te la mine când vorbesc! Noi am spus că deviza noastră în campanie a fost 'cetățeni, respect!'. Astăzi spunem 'respect, mama Maria!'", a declarat Piedone.

Videoclipul a fost făcut într-o piață din București.

Cristian Popescu-Piedone a împărțit electoratul în două, în urma acțiunilor sale foarte vizibile: unii susțin că e „un om mare", „atent la nevoile celor din jur", „harnic, bun gospodar", alții susțin că este „fals, teatral", „strident", „populist" sau că are „cultul personalității". De asemenea, percepțiile referitoare la integritatea morală a lui Piedone diferă la fel de mult.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...