VIDEO Așa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

VIDEO Așa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

AAșa arată mârlănia care profită de slugărnicia și cumsecădenia oamenilor...

Piedone și-a încolonat ajutoarele care au primit ordin să cumpere legume de la o bătrânică, un personaj „cheie" în campania de imagine a politicianului din PUSL, partidul creat de către Dan Voiculescu.

„Ce faci, mă? Du-te mă, acolo, în spate! Stai la coadă! Treceți, mă! Alo! Stai la coadă! Mama Maria, scoate toată marfa pe tarabă! Alo, stai în rând și uită-te la mine când vorbesc! Noi am spus că deviza noastră în campanie a fost 'cetățeni, respect!'. Astăzi spunem 'respect, mama Maria!'", a declarat Piedone.

Videoclipul a fost făcut într-o piață din București.

Cristian Popescu-Piedone a împărțit electoratul în două, în urma acțiunilor sale foarte vizibile: unii susțin că e „un om mare", „atent la nevoile celor din jur", „harnic, bun gospodar", alții susțin că este „fals, teatral", „strident", „populist" sau că are „cultul personalității". De asemenea, percepțiile referitoare la integritatea morală a lui Piedone diferă la fel de mult.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro