VIDEO Așa arată un imbecil. Unul, din sutele promovați de „Camarila lui Orban” prin diverse cotloane ale statului

VIDEO Așa arată un imbecil. Unul, din sutele promovați de „Camarila lui Orban” prin diverse cotloane ale statului

Discurs halucinant al liberalului Horia Grigorescu, fost șef al Poștei, despre politizarea companiei de stat: ”Când am pătruns în companie, era profund roșie. Vă spun cu mândrie că azi vorbim de o companie care gândește, vibrează și respiră liberal”.

Horia Grigorescu, fostul șef al companiei de stat Poșta Română, a dezvăluit marți înt-un discurs la alegerile pentru șefia filialei Sector 4, cum a transformat compania dintr-una ”roșie” într-una liberală.

”Voi (membrii PNL sector 4 – n.red.) mi-ați dat ocazia unică în viață, să ocup funcția de director general al Poștei Române, cel mai mare angajator din țară, cu 24.000 de suflete. Când am pătruns în companie, era profund roșie. Dacă erau 20% liberali era bine. Vă spun acum cu mândrie, după un an și șase luni, că azi vorbim de o companie care gândește, vibrează și respiră liberal. Cum? Prin reformele pe care le-am făcut, prin dăruirea și dedicarea zi de zi. Asta trebuie să facem în tot ce înseamnă conducerea și viața partidului nostru”, a spus Horia Grigorescu în discurs.

Horia Grigorescu, susținut de Ludovic Orban, a fost numit în funcția de șef al Poștei Române imediat după instalarea guvernului Orban. El a fost înlocuit din funcție în iunie 2021 cu un alt liberal, Valentin Ștefan.

G4Media a scris în luna iunie că, în timp ce firmele private de curierat au făcut profituri uriașe în pandemie, serviciile similare ale Companiei Naționale Poșta Română (CNPR) au înregistrat pierderi: aproape 900.000 de trimiteri în minus a avut Poșta în 2020 față de 2019. Din 2018, la șefia uneia dintre Sucursalele responsabile pentru aceste pierderi s-a aflat Cristina Oțelea (42 de ani), soția unuia dintre liderii de sindicat din Poștă.

Horia Grigorescu s-a remarcat în luna mai, când a participat la inaugurarea cu mare fast a unui banal oficiu poștal din Târgu Mureș, zugrăvit și modernizat timp de trei luni. La inaugurare a participat un sobor de preoți, iar Grigorescu a fost întâmpinat cu covor roșu, sare și pâine.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”