VIDEO Așa arată un pârț al istoriei.../PNL a ajuns să ne prostească în față mai rău ca PSD!

VIDEO Așa arată un pârț al istoriei.../PNL a ajuns să ne prostească în față mai rău ca PSD!

Cîțu a evitat, marți seara, contactul cu jurnaliștii, alegând să facă declarații din propriul birou, singur, pentru a nu fi luat la întrebări. El și-a citit discursul despre cum a crescut economia țării într-un an de criză și le-a promis românilor „că până în 2024” va realiza toate reformele.

Pentru a anula speculațiile legate de faptul că nu ar mai avea susținere pentru a continua competiția pentru președinția PNL, Cîțu a subliniat că „Guvernarea României nu este afectată de campania internă din PNL”. El a mai adăugat că „în timp ce alții aleg să distrugă, el insistă să construiască”, referindu-se la informațiile care s-au scurs în presă din tabăra adversară, privind dosarul său penal din SUA, deschis în urmă cu 20 de ani când a fost prins beat la volan și când a făcut și două zile de pușcărie, precum și în ce privește informațiile despre un alt proces în care a fost implicat pentru faptul că nu a returnat un împrumutul bancar de 7000 de dolari.

Cîțu și-a citit discursul pozitiv, reamintindu-le românilor că în trimistrul al doilea al anului, economia României înregistrează o creștere de 13,6%.

„(…) Țineți minte această cifră. Indiferent ce se spune în spațiul public, această cifră atestă că mi-am făcut treaba”, a comentat el.

Premierul a mai promis că până în 2024, toate reformele promise se vor realiza.

„În concluzie, îmi doresc să rămâneți alături de mine, optimșit. Când nimeni nu mai avea nicio speranța, această guvernare a pus în aplicare soluții. E posibil anul acesta o creștere economică din două cifre. De fiecare dată când am promis, am facut. Până în 2024 voi face toate reformele pe care mi le-am asumat atunci când nimeni nu avea curaj să și le asume”, a spus acesta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj

3 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

4 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

5 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”