VIDEO Așa sunt priviți Dragnea, Tăriceanu și Dăncilă în UE, ca ăsta! Cu diferența că ăsta vorbește liber mult mai bine ca Proasta României!

VIDEO Așa sunt priviți Dragnea, Tăriceanu și Dăncilă în UE, ca ăsta! Cu diferența că ăsta vorbește liber mult mai bine ca Proasta României!

Așa sunt priviți Dragnea, Tăriceanu și Dăncilă în UE, ca ăsta! Cu diferența că ăsta vorbește liber mult mai bine ca Proasta României!

Acest cetățean de la Iași este un „suveran”. Fix ca Dragnea, Tăriceanu și sluga lor de la Videle...

Are perfectă dreptate Liviu Avram:

„Năpasta 2.0

Mare năpastă căzu peste ambițiile politice ale domnilor Dragnea și Tăriceanu. Exact în perioada în care domniile lor vor să relanseze cu maximă vigoare conceptul de suveranitate națională, ca să dea peste bot Uniunii Europene, apare această stranie mișcare a Suveraniștilor, superb ilustrată de cetățeanul din filmulețul de mai jos.

Năpasta constă în faptul că, ascultându-le argumentele, devine foarte greu să faci diferența între unii și alții. Iar la nivel de imagine publică, waco-waco ăsta de mai jos pare mult mai convingător decât cufureala lingvistică a celorlalți doi”.





Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro