VIDEO Ascultați cel mai dobitoc pesedist: „Să punem Centenarul pe TRICOAIELE noastre”. Fraților, imbecilul ăsta este secretar de stat!

VIDEO Ascultați cel mai dobitoc pesedist: „Să punem Centenarul pe TRICOAIELE noastre”. Fraților, imbecilul ăsta este secretar de stat!

Ascultați cel mai dobitoc pesedist: „Să punem Centenarul pe TRICOAIELE noastre”. Fraților, imbecilul ăsta este secretar de stat secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului! Cât de analfabet să fii să spui tricoaie în loc de tricouri? Cât?

„Este anul Centenarului, avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul.

Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre (!!! - n.r.), pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!", a spus secretarul de stat Cosmin Butuza, la Oradea, pe 30 iulie, în deschiderea unui concurs de șah pentru copii!!!



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro