VIDEO Ascultați-o pe adevărata calamitate care a lovit vineri limba română la Bacău! Un jet uriaș de prostie scos pe gură de Rușinea României!

VIDEO Ascultați-o pe adevărata calamitate care a lovit vineri limba română la Bacău! Un jet uriaș de prostie scos pe gură de Rușinea României!

Ascultați-o pe adevărata calamitate care a lovit vineri limba română la Bacău! Un jet uriaș de prostie scos pe gură de Rușinea României!

De la minutul 5:48: 

Proasta României, potop de imbecilități scurs pe gură la prima vorbire fără foaie! Deja devine blestem dobitoaca asta! Dăncilă: Ne-am trezit cu mii de calamități, cu multe aluviuni și cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii. Plus: Dezastre produse de calamități

Potop de gafe făcute vineri de Proasta României, aflată într-o vizită la Târgu Ocna pentru a verifica stadiul lucrărilor de regularizare a albiei râului Slănic:

- vrem să mergem mai mult pe prevenire și mai puțin pe înlăturarea dezastrelor produse de calamități

 - ani de zile nimeni nu s-a ocupat de acest lucru și ne-am trezit dintr-o dată cu țara cu mii de calamități, cu multe aluviuni și cu multe probleme create datorită intemperiilor vremii

- am fost aici când calamitățile au provocat atâtea neajunsuri, atâtea dezastre

- să nu uităm, după decembrie vremea nu știm cum va fi, în fiecare an a fost vremea foarte capricioasă, vin zăpezile și atunci putem să ne confruntăm din nou cu situațiile pe care le-am avut în iunie – iulie

- n-am spus că țara-i predispusă la calamități. Am spus că datorită intemperiilor vremii am avut calamități

- am văzut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea

Întrebată ce poate să spună despre autostrada care va lega Moldova de Ardeal, Dăncilă a răspuns: Dacă susţinem la nivel european o politică de coeziune, această coeziune trebuie să fie şi între regiunile ţării şi toate regiunile ţării trebuie să se dezvolte ca să ajungă la un anumit nivel. Eu susţin toate zonele, susţin şi Moldova”.

„Această investiţie este necesară pentru că, în cazul unor noi precipitaţii abundente, lucrarea poate fi afectată pe o lungime mult mai mare faţă de situaţia actuală, implicând costuri de refacere substanţial mai mari şi efecte colaterale majore”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Ce știe? / Surprinzătoarea declarație a lui Rareș Bogdan despre Cozmin Gușă și George Simion

3 În două sate din România prețurile caselor sunt mai mari decât în București sau Corbeanca

4 Scârbit, Andrei Caramitru reacționează la atacurile aberante ale useriștilor după ce a îndrăznit să-l critice pe „Mesia neprihănitul”

5 Milionar în criptomonede răpit în București