VIDEO Ascultați-o pe comunista de R.Plumb cum se visează prințesa Diana! Fraților, ăștia au luat-o razna de tot!

VIDEO Ascultați-o pe comunista de R.Plumb cum se visează prințesa Diana! Fraților, ăștia au luat-o razna de tot!

Ascultați-o pe comunista de R.Plumb cum se visează prințesa Diana! Fraților, ăștia au luat-o razna de tot! Rovana Plumb și dobitocul de Liviu Pop s-au distrat în Maramureș în acest sfârșit de săptămână. Cei doi s-au plimbat cu o căruță trasă de cai pe străzile unei localități din Maramureș. 

 „Parcă suntem Prințesa Diana și Prințul Charles aici”, a spus Rovana Plumb în timp ce se plimba cu căruţa, alături de Liviu Pop, prin localitate.

După ce s-a visat prințesa Diana, Rovana Plumb se răstește la preşedintele Klaus Iohannis să înceteze cu "ameninţările" publice la adresa premierului Viorica Dăncilă.

"Facem apel la demnitatea domnului preşedinte Klaus Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă. Ştim că domnia sa a intrat în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică nici proferarea de ameninţări şi nici limbajul jignitor, cu atât mai mult cu cât se adresează unei doamne!", a transmis „prințesa Diana”, printr-un comunicat de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că Viorica Dăncilă, aflată în vizita la Vatican, ar fi făcut o confuzie între o posibilă vizită a Papei în România şi discuţiile despre Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, pe care ţara noastră o va deţine în prima jumătate a anului viitor.

"Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluţie şi, în final, a apărut şi comunicatul oficial al Vaticanului despre acea întâlnire şi, într-adevăr, acolo se spune că s-a vorbit despre Preşedinţia României a Consiliului Uniunii Europene, în prima parte a lui 2019. Singura explicaţie a mea este că doamna a înţeles că este vorba despre vizită şi nu despre preşedinţie. Deci o confuzie inexplicabilă", a spus Iohannis, într-o declaraţie acordată presei la Blaj.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...