VIDEO Asta a rezultat după ce un interlop la volanul unui Audi a lovit intenționat un bolid BMW

VIDEO Asta a rezultat după ce un interlop la volanul unui Audi a lovit intenționat un bolid BMW

Un accident rutier extrem de grav a avut loc în noaptea de 12 spre 13 ianuarie în localitatea Jirlău, județul Brăila.

Un interlop de 31 de ani din Brăila pe nume Florin Bot, aflat la volanul unui bolid Audi, a provocat un accident rutier extrem de grav, în urma unei șicanări în trafic.

Bărbatul a intrat în conflict cu un grup de patru tineri, aflați la o benzinărie și care ulterior s-au urcat într-un SUV marca BMW. Interlopul, aflat în mașină cu un alt bărbat în vârstă de 25 de ani, a pornit în urmărirea lor, iar după un șir de șicanări în trafic, a tamponat intenționat din spate bolidul BMW, care s-a răsturnat la marginea drumului, pe raza localității brăilene.

În mașina lovită se aflau cei patru tineri, cu vârste între 21 și 35 de ani, locuitori într-un cartier rău famat din orașul Buzău.

Ulterior impactului, mașina Audi s-a izbit violent de stâlp.

Toți cei șase ocupanți ai mașinilor au fost transportați la spital.

Interlopul care a provocat impactul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, nu deține permis de conducere, deși pe contul de Facebook apare în diverse ipostaze legate de mașina cu care a provocat impactul.

Conform unor surse, după producerea accidentului, mai mulţi tineri din Buzău au sosit în Jirlău şi au ameninţat că recurg la forţă dacă nu află cine a fost la volanul maşinii care a provocat coliziunea.

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”