VIDEO Ăsta din imagine e judecător...

VIDEO Ăsta din imagine e judecător...

Salariul uriaș al judecătorului Laurențiu Modoran, filmat când băga bani în decolteul unei dansatoare: în anul fiscal 2022 el a primit 180.741 de lei, adică circa 15.000 de lei pe lună. Modoran, care în 2009 era, potrivit declarației de avere, „dispecer” la sistemul 112 – agent de poliție în cadrul ministerului de Interne, probabil – primește 33.600 lei pe an doar pentru chirie, scrie defapt.ro .

În 2009, el avea un apartament de 86 metri pătrați în București, dar acesta a dispărut din declarația de avere, așa că poate încasa banii de chirie.

Salariul judecătorului filmat când băga bani în decolteul unei dansatoare

O filmare cu judecătorul Laurențiu Modoran dansând exaltat la o petrecereși băgând bani în decolteul unei dansatoare a apărut vineri, pe YouTube.

„Judecătorul din civil Laurențiu Modoran celebru pentru divorțarea unui mort (cazul Adamescu) a fost achiziționat recent de CAB secția penală.

Omul e penal de tot în imaginile de mai jos, dansând cu interlopi și pitzipoance maneliște (cu tot cu obligația de rezervă), băgând bani fără număr la dansatoare și exhibându-și talentele de judecător.

Judecătorului Laurențiu Modoran de la Curtea de Apel București secția penală a fost pedepsit cu «avertisment» de către CSM pentru atitudini nedemne în sala de judecată….Drept urmare a fost avansat la Curtea de Apel București!

Avertismentul i-a fost dat pentru ce s a întâmplat într-un dosar în care Modoran a fost trimis în judecata disciplinară de Inspecția Judiciară din cauza comportamentului total neadecvat pe care l-a avut la adresa avocatei Ingrid Mocanu, dar și pentru că a dat un petent afară din sala de judecată pe motiv că a privit procurorul. Nu ne-am mira dacă CSM îl va detașa în curând pe la Ministerul Justiției, așa cum dezvăluia recent Lumea Justiției.

Film cu dânsul lasciv al judecătorului penal (de secție penală adică!) Modoran….

Luați aminte la cine ne judecă! Scăpă cine poate…”, se arată în postarea de pe YouTube.

„Contactat de Lumea Justiției, judecătorul Laurențiu Modoran a explicat că la eveniment nu au fost prezenți interlopi, ci dimpotrivă cei mai mulți dintre participanții la petrecere erau juriști.

Totodată, Modoran a ținut să sublinieze că înregistrarea a fost făcută la un eveniment privat și restrâns, iar formația pe a cărei melodie dânsa era una de muzică pop, nu de lăutari”, arată site-ul Luju.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?