VIDEO Ăsta e președintele Comisiei de Cultură din Parlamentul României, „statuie vie” pe străzile din Oslo...

VIDEO Ăsta e președintele Comisiei de Cultură din Parlamentul României, „statuie vie” pe străzile din Oslo...

O filmare mai greu de găsit: pe siteul Aftenposten, cel mai mare cotidian norvegian, este arhivat un material de acum 12 ani, în care reputatul USR-ist Iulian Bulai e surprins în plină acțiune culturală de imitat statui, Henrik Ibsen, în cazul său, scrie Inpolitics.ro .

Interesant de remarcat, în interviurile ultimilor ani în care Bulai relata despre felul în care cîștiga bani la Oslo, el a lăsat impresia că era o acțiune singulară, deci cu atît mai atractivă pentru norvegieni. În realitate, statuile vii au o veche tradiție în capitala scandinavă, o variantă mai decentă decît cerșetoria clasică , iar Bulai făcea tadem, culmea, cu alt român care apare în filmare, Mădălin Filip, alias Indiana Jones, dar despre care nu a suflat vreodată o vorbă. Reamintim că soția norvegiancă a lui Iulian Bulai este tot la Oslo, angajata a unei televiziuni, cei doi avînd, cum s-ar spune, o relație de la (mare) distanță. (B.T.Iacob) Filmarea cu Iulian Bulai pe post de statuie vie o puteți urmări AICI .



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante