VIDEO Asta e tare!/Profesoară din Bârlad, filmată când a pierdut 7.000 de lei la păcănele

VIDEO Asta e tare!/Profesoară din Bârlad, filmată când a pierdut 7.000 de lei la păcănele

O profesoară din Bârlad a fost filmată când juca la păcănele, în timp ce înjură și cere ajutor divinității pentru câștig.

Imaginile au fost postate pe Facebook, iar profesoara de biologie a fost criticată, inclusiv de elevii ei.

Filmulețul a ajuns în atenția Inspectoratului Școlar Județean Vaslui și a conducerii școlii unde aceasta predă, urmând ca zilele următoare să fie convocată comisia de etică și disciplină.

Profesoara predă biologie la două școli din municipiul Bârlad.

Femeia a fost surprinsă jucând la păcănele, într-un cazinou din oraș, unde se pare că a pierdut o sumă foarte mare de bani, după cum spune chiar ea în filmare.

Reacțiile elevilor

Filmulețul a fost distribuit în mediul online, mai ales de elevii acesteia.

„Asta e doamna mea de bio, pe bune, nu glumesc”.

„Nici profa de bio nu mai este ce a fost odată”.

„Doamna asta a fost profa mea de biologie și chimie în a 8-a”, au scris cei care au recunoscut-o pe femeie.

A fost convocată Comisia de Disciplină și Etică

Conducerea școlii va convoca Comisia de Etică și Disciplină.

“Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la filmulețul care circulă pe rețelele de socializare și a convocat Comisia de Etică și Disciplină. Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un Cod de Etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei.

Este posibil ca doamna profesoară să aibă nevoie de ajutor specializat, însă nu vreau să mă pronunț. Conducerea școlii ne-a transmis că va sesiza și medicul de medicină a muncii, pentru a vedea dacă doamna profesoară este în continuare aptă pentru a preda în învățământ. Din ce am înțeles, până acum nu au fost reclamații din partea părinților sau a elevilor cu privire la comportamentul său la orele de curs”, a transmis pentru vremeanoua.ro inspectorul școlar general, prof. Elena Mustață.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…