VIDEO Asta s-a întâmplat după ce șoferului i-a intrat pisica sub pedale

VIDEO Asta s-a întâmplat după ce șoferului i-a intrat pisica sub pedale

Un șofer le-a spus polițiștilor că o pisică a ajuns la pedale, iar el a intrat în panică și ar fi tras de volan spre stânga, mașina scăpând astfel de sub control și ieșind în cele din urmă în decor, unde s-a izbit de un stâlp.

Un bărbat și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale după un accident produs pe strada Buziașului din Lugoj. Conform lugojinfo.ro, șoferul le-a spus polițiștilor că transporta mai multe pisici, iar la un moment dat una dintre ele a intrat sub pedale, la picioarele bărbatului.

Șoferul ar fi intrat în panică și ar fi tras de volan spre stânga, mașina scăpând astfel de sub control și ieșind în cele din urmă în decor, unde s-a izbit de un stâlp, conform lugojinfo.ro .

Șoferul și o pasageră au rămas prinși în mașină, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. După ce pompierii au extras victimele din autoturismul avariat, echipajul de ambulanță sosit la locul accidentului le-a acordat primul ajutor, iar apoi bărbatul și femeia au fost transportați la spital.

Conform procedurii, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, continuând cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria