VIDEO ASTA va ajunge PREȘEDINTA Americii? Uite ce „ȘTIE” ea despre România!

VIDEO ASTA va ajunge PREȘEDINTA Americii? Uite ce „ȘTIE” ea despre România!

Vai de mama noastră dacă favorita sondajelor pentru președinția SUA „știe” asta despre România! Țara noastră a fost invocată în ultima dezbatere electorală înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, în discuţia despre dreptul femeilor la avort. Culmea, afirmația, FALSĂ, a fost făcută de „specialista” în politică externă!

Clinton a explicat că ea susţine dreptul femeilor de a face avorturi târzii în sarcină, spunând că Guvernul Statelor Unite nu ar trebui să se amestece în deciziile “cele mai personale”, cu atât mai mult când acestea vizează chestiuni legate de sănătate.

“Aceasta este una dintre cele mai grele decizii posibile pe care trebuie să le ia orice femeie şi familia ei şi nu cred că ar trebui luată de Guvern” a spus Clinton.

Ea a povestit că a mers în ţări unde avortul era interzis, precum România. "Am fost în ţări unde Guvernul obliga femeile facă avort, precum China, sau unde obliga femeile să nască, precum în România”, a declarat ea.

Democrata l-a acuzat pe rivalul ei republican că a cerut ca femeile să fie pedepsite dacă avorturile vor deveni ilegale şi ele totuşi recurg la această măsură.

Trump a făcut anterior o declaraţie în acest sens, dar a dat publicităţii apoi un comunicat în care a spus că nu aceasta este poziţia sa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…