VIDEO Atac cu drone la Moscova!

VIDEO Atac cu drone la Moscova!

Mai multe clădiri din Moscova au fost lovite de drone care au provocat pagube „minore" și nu au provocat răni grave, a declarat primarul capitalei ruse marți dimineață, potrivit Reuters. „Toate serviciile de urgență din oraș se află la locul incidentelor", a declarat primarul Serghei Sobyanin.

Moscova, atacata cu drone - colaj fotoFoto: east2west news / WillWest News / Profimedia
  • UPDATE 09:25 Un comentator de la o televiziune a Kremlinului a susținut că atacul asupra Moscovei a fost desfășurat cu aproximativ 25 de aeronave fără pilot. Comitetul de Investigații din Rusia a comunicat că mai multe drone au fost doborâte marți de apărarea antiaeriană în timp ce se apropiau de Moscova.
  • UPDATE 09:11 Primarul Sobyanin a spus că două persoane au solicitat asistență medicală, dar niciuna nu a fost grav rănită de dronele au lovit mai multe clădiri din capitală.

Andrei Vorobyov, guvernatorul regiunii Moscova, a scris pe Telegram că mai multe drone au fost doborâte în timp ce se apropiau de capitala rusă. Mai multe canale de mesagerie Telegram din Rusia au relatat că între patru și zece drone au fost doborâte la periferia Moscovei și în regiunea înconjurătoare.

Agenția rusă de știri de stat RIA a relatat că unii locuitori ai unei clădiri de pe strada Profsoyuznaya din sudul Moscovei au fost evacuați.

Mai multe canale de mesagerie Telegram din Rusia au semnalat că între patru și zece drone au fost doborâte marți dimineața devreme.

Moscova și regiunea sa, situată la peste 1.000 de km de Ucraina, au fost rar ținta unor atacuri cu drone după începutul invaziei, chiar dacă acest tip de acțiuni s-au înmulțit în alte părți ale Rusiei.

Acest atac vine după cel din Kiev, în Ucraina, comis în cursul nopții de drone rusești, care s-a soldat cu cel puțin un mort, potrivit primarului orașului, Vitali Klitschko.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă