VIDEO ATAC TERORIST la New York. 8 morți și 12 răniți

VIDEO ATAC TERORIST la New York. 8 morți și 12 răniți

Atac terorist în Manhattan, New York, marți seară. Un bărbat a lovit mai multe persoane cu o dubă, ulterior fiind arestat de polițiști.

Actualizare 23:23. Poliția din New York a anunțat oficial că este un incident terorist, iar până la această oră este vorba despre opt persoane decedate și 12 răniți. Din primele informații, este vorba despre un lup singuratic și nu un complot. Atacatorul are 29 de ani.

Noi imagini au apărut chiar din timpul incidentului de securitate, când bărbatul iese din mașină:

23.25 Primarul New York-ului anunță că sunt 8 morți și 12 răniți

UPDATE 22:40 Reprezentanti ai fortelor de ordine de la fata locului au declarat ca mai multi martori l-ar fi auzit pe soferul camionului strigand "Allahu Akbar" (CNN).

Actualizare 22:22. Potrivit unor surse din poliție citate de CNN, ar fi vorba de șase persoane decedate și 15 oameni răniți.

UPDATE 22:10 Soferul camionului ar fi iesit din masina cu ceea ce parea a fi o arma si a fost impuscat de politie, sustine CNN pe surse. Individul se afla in custodia politiei si este dus la spital pentru tratament.

UPDATE Ultimele informații vorbesc despre 4 morți și 8 răniți.

Ar fi vorba de cinci răniţi, însă alte surse vorbesc şi de doi morţi.

Atacatorul ar fi fost reţinut. Din primele informații, poliția a declarat că nu este un incident terorist.

Presa susţine că un bărbatul ar fi tras cu arma după ce ar fi intrat cu maşina în oamenii aflaţi pe o pistă de biciclete.

 Stire in curs de actualizare.







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…